fbpx

Amichien® Bonding

Med Amichien Bonding lærer jeg dig at kommunikere med din hund, uden at du skal trække hårdt i snoren eller skælde ud. Du vil opleve, at din hund stopper med den dårlige adfærd for i stedet at samarbejde med dig af egen fri vilje.

Jeg er uddannet i Amichien Bonding:

  • Ami = ven
  • Chien = hund
  • Bonding = at udvikle en relation

Metoden er udviklet af engelske Jan Fennell, og jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener. 

Inspireret af hvordan ulve kommunikerer…

Jan Fennell er inspireret af hestehviskeren Monty Roberts, som har studeret sproget og signalerne mellem heste. Jan Fennell har studeret sproget mellem ulve og sidenhen hunde. Jan samarbejder løbende med forskere i Yellowstone National Park.

Jan har udviklet Amichien Bonding ud fra den adfærd, hun så var gældende i ulve- og hundeflokke. Hun er inspireret af de signaler og det usagte sprog, som både ulve og hunde har tilfælles. En hund er ingen ulv, men hunden har samme instinkter som en ulv, dvs. flokkens tryghed og overlevelse.

Amichien Bonding består af 4 elementer:

 

1. Status – når flokken samles igen. Hvem har hvilken status?

2. Mad – når flokken skal spise. Hvem har skaffet maden, og hvem spiser først?

3. Fare – når flokken opdager en fare. Hvem passer på flokken? Hvem tager beslutningerne?

4. Jagt – når flokken går på jagt (gåtur). Hvem leder jagten (gåturen)?

 

Vil du vide mere?

Læs gerne bogen “Hundesprog – hund og hvalp i harmoni” af Karina Rasmussen. Tjek også gerne Jan Fennells bøger på hendes hjemmeside.

u

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte mig på info@lovinadogs.com eller ringe til mig på tlf. 61653359 og høre mere om, hvordan du skaber harmoni i din flok.

Hvad koster min hjælp?

Hos Lovinadogs finder du en bred vifte af løsninger. Vælg den, der passer dig og ban vejen for en bedre relation til din hund. Se priser her >>

Giv din hund retten til sit eget sprog

Det fantastiske ved Amichien Bonding er, at metoden fungerer på alle hunde, uanset alder og race. Dig og din hund får en endnu mere harmonisk relation, når du bruger signaler, den forstår, og som er hundens eget sprog.

Du behøver ikke kastrere, aflive eller omplacere din hund. Giv jeres relation en chance med Amichien Bonding. Det er en holistisk tilgang, hvor du respekterer hunden og dig selv uden at bruge medicin eller ubehagelige hundegadgets.

Det siger hundeejerne:

“… det er en helt ny måde at se min hund på”
Vi har været yderst tilfredse med den information og undervisning, vi fik af Celest fra Lovinadogs. Hun var rigtig dygtig til at forklare os i detaljer, hvorfor vores hund Murphy har den adfærd han har, og hvordan vi kan hjælpe ham. Vi føler os godt klædt på til at arbejde med de nye værktøjer.

Vi har efterfølgende haft opfølgning omkring, hvordan det går, og vi har til og med anbefalet Celest til andre. Der er virkelig meget at vinde ved at få hjælp af Lovinadogs, og det er en helt ny måde at se min hund på. Nu har vi til og med fået en hund til i huset, og med værktøjerne er det gået rigtig godt.

/Mie

“… hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før”
Vi henvendte os til Celest for at få hjælp med Leia, vores knap to år gamle “hittehund” fra Irland, som gøede, så snart vi lod hende være alene et kort øjeblik.

Allerede første dag efter Celests besøg, kunne vi mærke en forskel – Leia blev mere rolig og trak ikke længere så meget i snoren. Nu, et par måneder senere, mærker vi, at hun er “landet” rigtigt, og at hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før. Vi håber, at hun snart kan være alene hjemme nogle timer også.

Vi synes, Celests måde at arbejde på føles helt rigtig, og vi anbefaler gerne hende og hendes metode til andre med hundeproblemer.

/Anders og Maggis

“Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest…”
Med nøgleordene tydelighed og tryghed har Celest hjulpet os med at kickstarte arbejdet på at få en hund i balance.

Vores hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på godt fire år, har siden etårsalderen gået til og fra på gåturene samt haft svært ved at håndtere hundemøder. Vi har nu fået bugt på flere problemer med hans adfærd gennem enkle tips fra Celest.

Med hendes professionelle viden om, hvordan hunden agerer, har hun hjulpet os med at blive klogere og ændre adfærd i tide, så vi f.eks. undgår flere mislykkede hundemøder. Vi har mærket en stor forskel, lige som personalet, hvor vi får passet Elliot, siger, at han er blevet meget bedre på gåturene.

Celest kunne også se, hvordan Elliot styrede og bestemte herhjemme, vogtede madskålen, vogtede sit legetøj mm. Med små enkle midler har vi arbejdet meget med at lave rutiner og sætte tydelige regler op i forhold til fodring og også i forhold til hverdagsting som f.eks. at lære at vente, inden han får lov at hilse på gæster.

Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest. Hun har åbnet vores øjne op og skabt en forståelse for hundens adfærd på en helt anden måde. Det letter utroligt meget, når du gerne vil arbejde på at ændre din hund adfærd!

/Anna-Karin