fbpx

Om Celest og Lovinadogs

Tak fordi, du tager dig tid til at læse om, hvem jeg er. Jeg er af den overbevisning, at det skal være rart at være hundeejer. En hund skal berige vores liv, så vi kan tilbringe mange dejlige stunder sammen.

Mit navn er Celest, og jeg tilbyder:

  • Hundekonsultationer
  • Online kurser
  • Kurser og foredrag

– og meget mere!

Blev livet med hund ikke helt, som du håbede på?

Desværre er der flere hundeejere, der oplever, at hundelivet ikke blev, som de drømte om, da de fik hund. Vi vil gerne, at både vi og hunden skal leve et stressfrit og harmonisk liv. Men hvordan opnår vi dette?

Jeg har selv prøvet de fleste udfordringer med mine hunde, og jeg ved, at vi kan skabe trivsel for både os og hunden. Jeg plejer at sige, at vi skal lytte til samme radiokanal som hunden og forstå hundens sprog, så vi er på bølgelængde. Når vi forstår hinanden, kan både respekt og tillid vokse.

Genkender du dette hos din hund?

– din hund gør af alt og alle

– din hund hopper op af dine gæster og vil ikke lade dem være i fred

– din hund er stresset både hjemme og ude

– din hund har svært ved at slappe af

– din hund søger din opmærksomhed hele tiden og følger dig overalt

– din hund tisser inden for

– din hund vil ikke gå tur

– din hund trækker dig rundt på gåturen

– din hund kan ikke lide børn eller andre mennesker

– andre opfatter din hund som aggressiv

– din hund kan ikke være alene

Og listen kunne fortsætte…

 

Alle disse udfordringer kan jeg hjælpe dig med. Jeg tror også, du ved, at din hund er meget mere end denne adfærd.

 

Sådan arbejder jeg

Jeg lærer dig at forstå hundens signaler og kommunikation. Jeg tager afstand fra at trække hårdt i snoren, at røre hunden fysisk og skælde den ud.

u

Har du spørgsmål?

Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Alt du skal gøre er at sende en mail på info@lovinadogs.com.

Lyt til min podcast

Jeg har lavet en podcast med min ven og kollega, Mervi Kärki. Podcasten er på svensk og hedder Podden Hundkommunikation. Find den her >>

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener og bruger derfor metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper dig og din hund. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund, får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Bliv en leder der guider din hund

I mit arbejde med dig og din hund, viser jeg dig, hvordan du kan blive en endnu stærkere leder for din hund. En leder, der guider den ud af de svære situationer. En leder der har overblik og passer på flokken. Du vil opleve, at du slipper følelser som skam, skyld og dårlig samvittighed og i stedet træder i karakter som en omsorgsfuld og stærk leder.

Jeg arbejder ud fra metoden Amichien Bonding, som bygger på, at hunden skal have lyst til at følge os og være sammen med os, fordi den oplever tryghed, forståelse og frem for alt, at den er ønsket og hører til.  Jeg er her for at hjælpe dig med at skabe struktur og en roligere hverdag i dit hjem og din familie.

Det siger hundeejerne:

“… det er en helt ny måde at se min hund på”
Vi har været yderst tilfredse med den information og undervisning, vi fik af Celest fra Lovinadogs. Hun var rigtig dygtig til at forklare os i detaljer, hvorfor vores hund Murphy har den adfærd han har, og hvordan vi kan hjælpe ham. Vi føler os godt klædt på til at arbejde med de nye værktøjer.

Vi har efterfølgende haft opfølgning omkring, hvordan det går, og vi har til og med anbefalet Celest til andre. Der er virkelig meget at vinde ved at få hjælp af Lovinadogs, og det er en helt ny måde at se min hund på. Nu har vi til og med fået en hund til i huset, og med værktøjerne er det gået rigtig godt.

/Mie

“… hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før”
Vi henvendte os til Celest for at få hjælp med Leia, vores knap to år gamle “hittehund” fra Irland, som gøede, så snart vi lod hende være alene et kort øjeblik.

Allerede første dag efter Celests besøg, kunne vi mærke en forskel – Leia blev mere rolig og trak ikke længere så meget i snoren. Nu, et par måneder senere, mærker vi, at hun er “landet” rigtigt, og at hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før. Vi håber, at hun snart kan være alene hjemme nogle timer også.

Vi synes, Celests måde at arbejde på føles helt rigtig, og vi anbefaler gerne hende og hendes metode til andre med hundeproblemer.

/Anders og Maggis

“Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest…”
Med nøgleordene tydelighed og tryghed har Celest hjulpet os med at kickstarte arbejdet på at få en hund i balance.

Vores hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på godt fire år, har siden etårsalderen gået til og fra på gåturene samt haft svært ved at håndtere hundemøder. Vi har nu fået bugt på flere problemer med hans adfærd gennem enkle tips fra Celest.

Med hendes professionelle viden om, hvordan hunden agerer, har hun hjulpet os med at blive klogere og ændre adfærd i tide, så vi f.eks. undgår flere mislykkede hundemøder. Vi har mærket en stor forskel, lige som personalet, hvor vi får passet Elliot, siger, at han er blevet meget bedre på gåturene.

Celest kunne også se, hvordan Elliot styrede og bestemte herhjemme, vogtede madskålen, vogtede sit legetøj mm. Med små enkle midler har vi arbejdet meget med at lave rutiner og sætte tydelige regler op i forhold til fodring og også i forhold til hverdagsting som f.eks. at lære at vente, inden han får lov at hilse på gæster.

Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest. Hun har åbnet vores øjne op og skabt en forståelse for hundens adfærd på en helt anden måde. Det letter utroligt meget, når du gerne vil arbejde på at ændre din hund adfærd!

/Anna-Karin