fbpx

Dyreclairvoyance

Ønsker du en dybere kontakt med og forståelse af din hund? Vil du gerne vide, hvordan din hund virkelig har det, måske fordi hverken dyrlægen eller andre kan give dig svar på, hvorfor din hund ændrer adfærd? Så kan en dyreclairvoyance være det helt rigtige for dig.

Kom i kontakt med din hund og lær:

 • hvorfor den har ændret adfærd
 • hvordan det virkelig har det
 • hvad den kan lide og ikke kan lide
 • hvad den ønsker at kommunikere til dig
 • – og meget mere!

  Dyreclairvoyance åbner dine øjne for muligheder

  Det er din hund, der vælger, om den vil tale med mig via en dyreclairvoyance. Det vil den som oftest. Jeg kan også bruge dine guider for at komme i kontakt med dit dyr.

  En dyreclairvoyance foregår ved, at vi taler sammen over telefonen. Dyreclairvoyancen foregår telepatisk og kræver ikke vores fysiske kontakt – lidt som med Internettet.

  Som udgangspunkt får du ikke direkte svar på spørgsmål som f.eks: “Skal jeg aflive mit dyr eller ej”, ved en dyreclairvoyance. Du får derimod værktøjer til at se, hvilke muligheder, du har foran dig. Derefter er det op til dig at tage beslutningen omkring, hvad der skal ske. Det vil sige, hvis der er noget, du er i tvivl om med din hund, om den trives osv.

  HUSK altid at kontakte en dyrlæge, hvis du er i tvivl om, at der er noget alvorligt galt med dit dyr.

  N

  Send billede og navn

  Før dyreclairvoyancen skal du sende mig et billede af din hund og dens navn. Jeg vil derefter stille ind på dens energi og bede din hunds guider om at være til stede, så vi kan kommunikere.

  Få svar per telefon

  Under dyreclairvoyancen vil jeg få informationer og beskeder til dig, som din hund synes, du skal vide. Det kan besvare evt. spørgsmål, du har til din hunds adfærd.

  Hvad koster det?

  En dyreclairvoyance koster 500 kr. for 45 minutters samtale via telefon. Forud for samtalen finder vi et tidspunkt for konsultationen, hvor du også betaler. Se alle priser her >>

  Beskeder fra din hund kan f.eks. være:

  – hvordan din hund har det

  – hvad den mindre godt kan lide

  – om der er noget, der generer den

  – personlige beskeder til dig som ejer

  En dyreclairvoyance er en meget kærlig og personlig oplevelse, og det er en glæde for mig at overlevere beskeder og budskaber til dig.

  Det siger hundeejerne:

  “… det er en helt ny måde at se min hund på”
  Vi har været yderst tilfredse med den information og undervisning, vi fik af Celest fra Lovinadogs. Hun var rigtig dygtig til at forklare os i detaljer, hvorfor vores hund Murphy har den adfærd han har, og hvordan vi kan hjælpe ham. Vi føler os godt klædt på til at arbejde med de nye værktøjer.

  Vi har efterfølgende haft opfølgning omkring, hvordan det går, og vi har til og med anbefalet Celest til andre. Der er virkelig meget at vinde ved at få hjælp af Lovinadogs, og det er en helt ny måde at se min hund på. Nu har vi til og med fået en hund til i huset, og med værktøjerne er det gået rigtig godt.

  /Mie

  “… hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før”
  Vi henvendte os til Celest for at få hjælp med Leia, vores knap to år gamle “hittehund” fra Irland, som gøede, så snart vi lod hende være alene et kort øjeblik.

  Allerede første dag efter Celests besøg, kunne vi mærke en forskel – Leia blev mere rolig og trak ikke længere så meget i snoren. Nu, et par måneder senere, mærker vi, at hun er “landet” rigtigt, og at hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før. Vi håber, at hun snart kan være alene hjemme nogle timer også.

  Vi synes, Celests måde at arbejde på føles helt rigtig, og vi anbefaler gerne hende og hendes metode til andre med hundeproblemer.

  /Anders og Maggis

  “Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest…”
  Med nøgleordene tydelighed og tryghed har Celest hjulpet os med at kickstarte arbejdet på at få en hund i balance.

  Vores hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på godt fire år, har siden etårsalderen gået til og fra på gåturene samt haft svært ved at håndtere hundemøder. Vi har nu fået bugt på flere problemer med hans adfærd gennem enkle tips fra Celest.

  Med hendes professionelle viden om, hvordan hunden agerer, har hun hjulpet os med at blive klogere og ændre adfærd i tide, så vi f.eks. undgår flere mislykkede hundemøder. Vi har mærket en stor forskel, lige som personalet, hvor vi får passet Elliot, siger, at han er blevet meget bedre på gåturene.

  Celest kunne også se, hvordan Elliot styrede og bestemte herhjemme, vogtede madskålen, vogtede sit legetøj mm. Med små enkle midler har vi arbejdet meget med at lave rutiner og sætte tydelige regler op i forhold til fodring og også i forhold til hverdagsting som f.eks. at lære at vente, inden han får lov at hilse på gæster.

  Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest. Hun har åbnet vores øjne op og skabt en forståelse for hundens adfærd på en helt anden måde. Det letter utroligt meget, når du gerne vil arbejde på at ændre din hund adfærd!

  /Anna-Karin

  Har du tidligere fået hjælp hos mig?

  – Kom med i Harmonisk Hverdag med Hund!

   Harmonisk Hverdag med Hund er en gruppe for hundeejere, der kender til Amichien Bonding og har en grundlæggende forståelse for metoden. Som medlem får du adgang til en online platform, spækket med lærerigt indhold, og derudover inviterer jeg dig hver måned med til en live session via Zoom, hvor du kan få støtte og hjælp. Du kan være medlem af gruppen, så længe du ønsker det. Der er tale om en abonnementsløsning, og du binder dig kun for indeværende måned.