Foredrag – se verden med din hunds øjne

Kom til foredrag om hundens sprog og skab resultater i dit hjem! Foredraget er uden hunde og giver dig et unikt indblik i hundens verden. Jeg afholder foredraget med jævne mellemrum forskellige steder i landet og på bestilling i foreninger og organisationer landet over.

Praktiske oplysninger:

  • Dato: 27. februar 2020
  • Tid: 18.30-21.00
  • Sted: Silent Mind Circles, Ved Slusen 21, 2300 København
  • Maks. antal deltagere: 20
  • Du kan også booke et foredrag i din forening eller organisation

Få indblik i hundens naturlige sprog

Velkommen til et foredrag, der handler om hundens unikke og naturlige sprog. Foredraget er uden hunde.

– Savner du at få en dybere kontakt til din hund?

– Føler du ikke, at livet med hund blev helt, som du havde forestillet dig?

Så er dette foredrag noget for dig!

Målet med foredraget er at vise dig verden set med din hunds øjne.

Du går hjem fra foredraget med:

– en god håndfuld konkrete tips til at håndtere hverdagen med din hund.

– redskaber der kan hjælpe til at skabe mere forståelse og harmoni mellem dig og din hund.

– ny energi og inspiration til, hvordan du skaber en relation til din hund, baseret på tillid, tryghed og respekt.

Der vil også være tid til at stille spørgsmål og dele erfaringer fra din egen hverdag.

Jeg giver dig konkrete værktøjer til at skabe trygge rammer for dig og din hund. Du vil opleve resultater, allerede når du kommer hjem fra foredraget og føle fornyet energi.

Er foredraget noget for dig?

Foredraget henvender sig til dig, som vil fordybe dig i hundens naturlige sprog eller har en hund, som:

– har svært ved hundemøder
– trækker i snoren
– gør ad andre hunde, ad mennesker eller andre ting
– ikke vil gå tur
– knurrer af dig og dine gæster
– virker nervøs, stresset eller hyperaktiv
– gør indenfor

– eller andre udfordringer, du oplever med din hund.

Vigtigst af alt er, at du ønsker at fordybe dig i din hunds sprog. Jeg hjælper dig med at forstå, hvad din hund fortæller dig, så I undgår misforståelser fremover

Følg med på Facebook

Du finder alle mine planlagte events på min Facebookside. Klik her og følg med og hold dig opdateret om foredrag, kurser og workshops nær dig.

Spørgsmål?

Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Alt du skal gøre er at sende en mail på info@lovinadogs.com eller ringe til mig på tlf. 61653359.

Hvad koster foredraget?

Pris: 320 kr. per person. Rabat for 2 personer: 540 kr. for begge. Prisen er inkl. kaffe/te/frugt og refunderes ikke ved fravær. Book din plads i dag >>

Sådan kommer du frem:

 Sted: Silent Mind Circles, Ved Slusen 21, 2300 København – link til site >>

I bil: 

“Ved Slusen” ligger i selve krydset Artillerivej & Sjællandsbroen. Du skal – stik mod al logik – krydse cykelstien. Det ER lovligt. Når du kommer 500 meter ned ad vejen, kommer der et T-kryds, hvor der går to veje til venstre, det ene er en cykelsti og den anden er en grusvej. “Silent Mind Circles”  ligger på hjørnet af grusvejen. Parkering med flg. apps. EasyPark, Apcoa Flow og ParkMan.

Med bus/tog:

Buslinje 18 har stoppested “Ved Slusen”, som er 150 meter fra Silent Mind Circles. Du skal gå under sjællandsbroen gennem viadukten. Buslinje 4A har stoppested ved Sluseholmen eller ved Artillerivej/Sjællandsbroen, som begge ligger 500 meters gang fra Silent Mind Circles. Buslinje 250S har stoppested ved Artillerivej/Sjællandsbroen, som ligger 500 meters gang fra Silent Mind Circles. Havnebus 991 har stoppested ved Teglholmen, som ligger 20 minutters gang fra Silent Mind Circles.

På cykel:

Kør langs Islands Brygge langs havnefronten, forbi Nokken og hele vejen til du kommer over den lille bro Ved Slusen. Der drejer du til højre og kan se en rødmalet pavillion, hvorpå der står Silent Mind Circles.

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener, og derfor bruger jeg metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper hundeejere med at forstå hundens tavse sprog. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Det siger hundeejerne:

Vi takker for et rigtig godt foredrag!

/Vibeke

“…det ændrede min relation til min hund fuldstændigt
Celest gav mig indsigten i min hunds kommunikation, og det ændrede min relation til min hund fuldstændigt. Tidligere var min hund usikker ved hundemøder, trak i snoren og havde svært ved at slappe af indenfor.

Efter jeg fik hjælp af Celest, er vi stille og roligt kommet meget tættere på hinanden, og jeg er så glad.

/Marie

“Nellie er blevet meget bedre i hundemøder…”
Tusind tak for din hjælp. Nellie er blevet meget bedre i hundemøder, og nu ved vi, hvordan vi skal hjælpe hende. Hun reagerer ikke lige så meget længere på andre hunde, og det er dejligt med roligere gåture.

/Britt

Mange tak for et virkelig godt og lærerigt foredrag

/Anette

“Jeg ser allerede, hvordan Benni slapper mere og mere af…”
Tusind tak for i går – det var så indsigtsfuldt, givende og gav så meget mening for mig og mit sensitive hjerte. Alle de andre tilgange har virket helt forkert på mig, og nu forstår jeg hvorfor.

Min hund var stresset, og det fornemmede jeg godt, men forstod ikke, hvordan jeg kunne hjælpe ham, før nu. Jeg føler, jeg har fået de vildeste redskaber, nemt og ligetil, som en hemmelig adgang ind til min hund.

Jeg ser allerede, hvordan Benni slapper mere og mere af her idag. Han tester mig også, men jeg ved jeg hjælper ham nu, fordi jeg nu forstår hans adfærd og det faktum, at det var mig som var årsagen til den uønskede adfærd, og ikke min hund – den er bare HUND underlagt sine naturlige instinkter, ligesom jeg er et menneske.

Af hjertet tak Celest.

/Neela