fbpx
Ofte kan relationer afspejle noget i os selv. Jeg tror, at hunde er her for at lære os mennesker at blive mere tålmodige, leve i nuet og ikke hele tiden basere vores hverdag på bekymringer og uro.

Stærkt lederskab
Når jeg arbejder med dig som hundeejer, så vil jeg sørge for, at du føler dig stærk i dit lederskab som hundeejer. Ikke dominant, ikke hård men venlig og i stand til at guide din hund gennem de oplevelser og situationer, I oplever i jeres liv.

Det er din opgave at passe på din hund, ligesom du vil guide og passe på dit barn. Fx vil du ikke lade dit 8-årige barn lege med en flok 15-årige drenge uden at vide, hvad der foregik. Det er det samme med hunde. De er fuldstændigt afhængige af os som deres vejledere og ledere i denne verden, og derfor er det så vigtigt, at du forstå hundens sprog og signaler.

Jeg brænder for at guide hundeejere til at finde endnu mere harmoni med deres hunde. Jeg arbejder med metoden Amichien Bonding, og jeg har mere end 15 års erfaring med hunde og hundeadfærd.

Kærlighed til hunde og moder jord
Jeg arbejder udfra et holistisk perspektiv (helhedsperspektiv), hvor både hund og ejer er i fokus. Navnet Lovinadogs betyder love = kærlighed, ina = moder jord og selvfølgelig hundene. Så kærlighed og respekt for moder jord og til disse fantastiske hunde. Lovina er også en fantastisk fin by på Bali :).

Jeg har en baggrund indenfor kommunikation og psykologi og jeg er også uddannet Reiki healer. Jeg har haft Rhodesian Ridgeback i næsten 13 år, har Irsk Setter nu og har altid haft hunde i mit liv. Jeg er fascinered af disse væsener og specielt, hvordan de fungerer i flok, og hvordan de kommunikerer med hinanden.

Lovinadogs – lev i harmoni med din hund
Jeg vil meget gerne dele mine erfaringer med dig, så du og din hund kan nyde et liv sammen i harmoni. Vi oplever alle, at vi har mere eller mindre energi visse dage, og min erfaring er, at vi kan bruge vores hunde til at forstå os selv.

Jeg kan hjælpe dig, der har:

  • en hund der gør
  • en hund der er nervøs
  • en hund der bider
  • en hund der gemmer sig og knurrer
  • en hund der ikke vil spise
  • en hund der ikke kan være alene hjemme
  • en hund der trækker i snoren

og alle andre udfordringer du måtte opleve. Jeg hjælper dig som ejer med at lære at forstå din hund og anvende signaler, så I kommunikerer på samme bølgelængde. Hunden kan allerede dette sprog, og det er utroligt fascinerende. Du vil opleve, at din hund ånder ud og slapper af – simpel harmoni.

Købe ny hund – hvordan vælger jeg hunderace?
Det kan jeg også hjælpe dig med. Jeg kan guide dig i alt fra valg af hunderace til, hvordan du introducerer det nye familiemedlem og den første tid. Du kan læse mere om at vælge hunderace her. Her kan du finde information om de forskellige hunderacer.