fbpx
Er du hestemenneske og har brug for hjælp til at forstå din hund? Hvorfor kan man ikke bruge samme metoder på hunde som på heste? Den mest naturlige forklaring er jo, at heste er flugtdyr og hunde er rovdyr. De har vidt forskellige instinkter indprogrammeret – dog har begge det til fælles, at det handler om overlevelse.

Forstår du dig på din hest men ikke på din hund?
Vil du blive endnu mere bevidst på, hvordan du arbejder med dine dyr? For at forstå din hund, så kræver det, at du forstår, hvordan din hund ser på verden, lever i verden og hvordan I to kan være sammen i harmoni i verden.

Hverken hunde eller heste er komplicerede individer. Efter min mening så er det os mennesker, der gør dem komplicerede. Når du først har lært dig at navigere i hundens og hestens verden, så vil du føle en lettelse og befrielse.

Forstå din hund og: 

  • få værktøjer til at håndtere og navigere i alle hverdagens situationer
  • stop med at skælde din hund ud og være over den konstant
  • stop med at lade din hund styre din hverdag og nyd livet sammen i stedet
  • skab en tryg platform og hverdag for dig og din hund
  • få ro og tillid i hverdagen

Når du forstår din hund, vil du have tid til at være til stede i nuet og nyde både dit eget og din hunds selskab. Hunden kræver ikke meget af os, og vil dog sørge for at bringe os tilbage til nuet for at vide, hvor den har os.

Se verden med din hunds øjne
Føler du dig klar til at se verden med din hunds øjne? Så kontakt mig allerede i dag, og jeg vil guide dig gennem denne verden. Jeg tilbyder både rådgivning pr. telefon og hjemme hos dig – du bestemmer, hvad der passer til jer.

Jeg glæder mig til at møde dig og dine dyr.