Hund og ejer i balance – session
Har du brug for råd og støtte til at være den bedste hundeejer for netop din hund? Vil du vide mere om, hvad det er for hund, du har og hvordan I kan komme nærmere hinanden?

Støtte både dig og din hund
I denne session klæder jeg dig på til at støtte både dig selv og din hund i de situationer, som du finder stressende og udfordrende. I denne session vil jeg både bruge mine intuitive evner og min viden om hundens sprog og signaler.

Du vil både få konkrete værktøjer til at kommunikere med din hund og værktøjer til at booste dig, så du vil opleve mere ro og indre flow.

Pris på hund og ejer i balance session
Pris: 3000 kr. for tre timer, og du kan vælge at dele den op til to x 1,5 time. Denne session kan foregå både hjemme hos dig eller pr. telefon – hvad der passer dig.

 

Det skaber balance hos hund og ejer
Jeg har mange års erfaring med at arbejde med hundekommunikation, og jeg synes, at det skal komme dig til gode som hundeejer også.

Ved en hund og ejer i balance session hjælper jeg dig med at: 

  • slippe dårlig samvittighed
  • se dig og din hunds forhold og hvordan I kan udvikles sammen
  • finde ro i en hverdag, der ellers kan være stresset
  • finde ro når I skal have gæster/ud til gæster
  • åbne en værktøjskasse som findes i dig og i din hund

Det vigtigste for mig er, at dig og din hund kan finde hinanden i jeres relation. Det vil sige, at du ikke føler, du konstant skal have dårlig samvittighed eller føle skyld over, at du ikke er en god nok hundeejer. Når vi tør være i nuet, så forbinder vi os med vores dyr på en unik måde.

Vil du vide mere? Kontakt mig allerede i dag.