fbpx
Oplever du, at din hund trækker i snoren? Har du ondt i armene, og er det ikke længere en fornøjelse at gå tur med din hund? Oplever du, at din hund er stresset på gåturen?

Hunden trækker i snoren – lær at forstå din hund
Det behøver ikke at være sådan. Du kan sagtens have en hund, der ikke trækker i snoren. Det kræver noget af dig. Det kræver, at du lærer at forstå din hund og dens eget sprog.

Det er meget lettere, når du og din hund kommunikerer på samme sprog. Med metoden Amichien Bonding kommer i på samme bølgelængde, og du vil mærke den logrende hale, når I begge forstår hinanden.

Leder hunden dig på gåturen?
Har du en hund, som har travlt med at komme ud af hoveddøren og ud og sniffe til verden? Har din hund travlt med at trække i snoren og leder dig afsted på jeres gåtur? Jeg kan hjælpe dig med at lede din hund på gåturen og få harmoniske gåture sammen, uden at du behøver have ondt i armen efterfølgende.

Din hund er ikke uopdragen, bare fordi den trækker i snoren. Men måske den aldrig har lært at gå ordentligt i snoren?

Hvad kan du gøre for at din hund ikke skal trække i snoren?
Først og fremmest kan det hjælpe at få indsigt i, hvordan din hund forstår verden, og hvordan du skaber en tillidsfuld og tryg relation mellem jer. Der er altid en grund til at hunden trækker i snoren.

Her har du tips til at undgå at din hund trækker i snoren:

  • start med at lege med din hund indendørs, så den begynder at følje med dig (selvfølgelig har du en godbid i hånden for at opmuntre hunden)
  • når din hund følger dig indendørs af egen fri vilje og uden snor, så begynd at træne med snoren indendørs og derefter lige udenfor din hoveddør (det fungerer også selvom du bor i lejlighed)
  • når du er ude, så ændrer du retning hver gang din hund bliver distrahered, så de bliver ved med at have fokus på dig – dette er også et godt trick, hvis der sker noget på gåturen eller hvis den trækker i snoren
  • slip ikke din hund løs med mindre du er 100 % sikker på, at den kommer ved indkaldning

Vil du vide mere eller have en hundekonsultation i forhold til at forstå din hunds adfærd, så kontakt mig på lovinadogs@gmail.com eller via knappen nedenfor.