fbpx
Har du problemer med din hund, der gør? Gør din hund, når I får gæster, når du går hjemmefra eller når telefonen ringer? Sådan behøver hverdagen ikke at være. Din hund har sikkert meget stress i sin krop og hvem er bedre end dig til at lære den at slippe det ansvar, der gør, at den gør?

Lad din hund nyde at være hund uden at skulle gø, tage ansvar og stilling til alt, du laver. Kom på samme bølgelængde som din hund og lær at kommunikere med din hund på et sprog, den forstår.

Hunde der gør – der kan være flere grunde
Det kan være svært at leve med en hund, der gør. Det er stressende og hunden er ikke i balance. Der kan være flere grunde til at hunde gør. Først og fremmest er det vigtigt at udelukke, at din hund har ændret adfærd, da den er syg. Så vær opmærksom på, hvordan din hund opfører sig, hvis den pludselig begynder at gø meget.

Hvis du har udelukket sygdom, så er det med at finde frem til årsagen til, at din hund gør. Ofte vil det dreje sig om en misforståelse, og at din hund har svært ved at finde sin plads i din flok (familie).

Hunde der gør forstår ikke menneskesprog
Der er ikke noget, hunden hellere vil end at være i balance. Det sidste den vil er at fare stresset rundt og gø. Men en hund, der har misforstået rollerne i flokken, vil ganske enkelt have svært ved at finde sin rolle i din flok og vil derfor vise tegn og symptomer på stress – som fx hunde der gør.

Jeg arbejder med en holistisk metode, der hjælper dig som hundeejer med at forstå din hund, så den gør mindre og I finder ro. Du lærer at kommunikere til hunden på dens eget sprog. Din hund vil så gerne samarbejde med dig, men den ved ikke, hvordan den skal samtale med dig.

Hunden må gerne advare os ved at gø
Mange hundeejere finder det trygt at have en hund i huset. Hunden må også meget gerne advare os, hvis der er nogen udenfor døren, men den skal også stoppe med at gø, når vi pænt takker den for at passe på os.

Med de rette værktøjer finder dig og din hund en balance, hvor din hund ikke gør hele tiden men samtidig advarer dig, hvis nogle er for tæt på huset. Du lærer din hund at udøve selvkontrol, så den, i stedet for at gø af alt, vender sig til dig for at se, om du har styr på det.

Kontakt mig og få hjælp til at skabe harmoni uden en hund der gør. Det er I værd :).

Du kan også tage mit gratis kursus. Tilmeld dig nedenfor.