fbpx

Hundekonsultation – fuld support

Dette er den ultimative løsning for dig, der gerne vil forstå din hund og dens adfærd fuldt ud. Du bliver klædt på til at forstå din hunds sprog og kommunikation, så du kan skabe det liv, du drømmer om med din hund – en gang for alle.

 

Køb i dag og få:

  • 3 timers konsultation i dit hjem
  • 1 års support på telefon og email
  • online uddannelse på 6 moduler
  • adgang til uddannelsen i et år
  • en endnu bedre hverdag med hund!

Vink farvel til stress og frustationer over din hund

Når du booker en hundekonsultation med fuld support, lærer du alt om din hunds kommunikation og signaler. Du lærer helt enkelt hundens eget sprog. Du lærer også, hvordan du kan kommunikere med din hund, så den stopper med uønsket adfærd af egen fri vilje. Det er fantastisk at se, når både du og din hund hviler i jeres relation, fordi I pludselig forstår hinanden.

Hundekonsultationen varer 3 timer, og du får 1 års gratis support på telefon og email efter konsultationen. Du får også mit 6 ugers online kursus Kørekort i Hundekommunikation i et år, hvor du lærer hundens sprog i dybden. Kurset indeholder video, lydfiler og PDFer. Læs mere om online kurset her >>

Få "hele pakken"

Kombinationen af en konsultation i dit hjem og online kurset giver dig de bedste forudsætninger for at forstå din hund og skabe en endnu mere harmonisk hverdag med hund.

1 års fuld support

Få gode råd og støtte fra mig på telefon eller email, hvis du oplever udfordringer med din hund eller har spørgsmål. Jeg tilbyder 1 års support fra den dag, konsultationen finder sted.

Hvad koster det?

3 timers hjemmekonsultation + 1 års support på telefon og email og mit online kursus koster 7.200 kr. Du har mulighed for at betale over flere gange.  Se alle priser her >>

En tryg platform for dig og din hund

Forløbet kickstartes med mit 3 timers besøg hos dig, hvor jeg i trygge rammer vil “oversætte”, hvad din hund forsøger at kommunikere til dig. Det er ikke hokus pokus – det er ren hundekommunikation. Tiden går hurtigt, og vi bruger den på at observere, tale og lægge en plan for, hvordan I skaber harmoni i jeres relation med konkrete værktøjer.

Du vil opleve, at du pludselig ser din hund med andre øjne, og at en del af dens adfærd allerede ændrer sig under konsultationen. Derefter er det op til dig at implementere de nye værktøjer – med løbende support fra mig og online kurset Kørekort i Hundekommunikation.

Jeg tror ikke på – og arbejder ikke med – quick fixes. Derimod er mit mål at skabe en tryg platform for dig og din hund, så du kan nyde et godt og stressfrit liv med hund.

Efter konsultationen kan du frit sparre med mig via telefon og email i et helt år efter konsultationen. Har du brug for endnu en praktisk konsultation, hvor jeg kommer ud til dig, vil denne koste 399 kr.

Lær at håndtere udfordringer som f.eks., at din hund:

 

– ikke kan være alene hjemme

– følger dig overalt

– gør hele tiden, både ude og inde

– trækker i snoren

– hopper op af dine gæster

– hilser voldsomt på og er aggressiv over for andre hunde

– ikke kommer, når du kalder

– eller andre spørgsmål du måtte have.

 

Sammen skaber vi det bedste fundament for, at I kan finde mere harmoni I jeres relation.

Træning med fokus på dig

Mit formål er at træne dig som hundeejer, så du ved, hvad du skal gøre for at hjælpe din hund med at være hund. Hjælpe den med at slappe af og ikke tage ansvar. Derfor er det ikke hunden, jeg skal træne, for den kan allerede sit eget sprog. I hundekonsultationen samt i mit Kørekort i Hundekommunikation og den løbende vejledning, jeg tilbyder undervejs, vil du opleve, at det er dig, jeg træner.

Jeg introducerer dig for de 4 elementer i metoden Amichien Bonding. Jeg hjælper dig med at forstå, hvordan din hund ser verden, hvorfor dens adfærd er som den er, og hvordan vi ændrer den.

Resultatet? En mere harmonisk hverdag for både dig og din hund.

Glade hunde = glade hundeejere!

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener, og derfor bruger jeg metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper hundeejere med at forstå hundens tavse sprog. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Det siger hundeejerne:

“…vi har fået en ny måde at tænke hund og hundekommunikation på
Vi har tidligere trænet vores hund med traditionelle metoder, og det har været fuldstændig mislykket. Med kurset har vi fået nye værktøjer, og vi har fået en ny måde at tænke hund og hundekommunikation på. Vi har forstået, at det ikke bare er en træningsmetode, men en måde og tilgang at leve med sin hund på – og som både hund og mennesker har godt af, fordi stressen mindskes. 

Det 6 uger lange kursus indeholdt både teori og praktiske øvelser og forklaringer omkring hundens adfærd. Celest havde live sessioner på Facebook, hvor vi kunne spørge løs. Vi lærte også af de andre deltageres erfaringer og spørgsmål, og det var meget interessant. Jeg var glad for de forskellige videoer, f.eks. videoerne med ulvene i Yellowstone. 

Hvis du er nysgerrig på Amichien Bonding, er dette virkelig et kursus, jeg vil anbefale. Du får en dybere forståelse for hundens signaler, og hvordan du bedst kan kommunikere for at få en enklere og mere harmonisk hverdag sammen med din hund.
/Tuija og Stefan

“…det ændrede min relation til min hund fuldstændigt
Celest gav mig indsigten i min hunds kommunikation, og det ændrede min relation til min hund fuldstændigt. Tidligere var min hund usikker ved hundemøder, trak i snoren og havde svært ved at slappe af indenfor.

Efter jeg fik hjælp af Celest, er vi stille og roligt kommet meget tættere på hinanden, og jeg er så glad.

/Marie

“Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest…”
Med nøgleordene tydelighed og tryghed har Celest hjulpet os med at kickstarte arbejdet på at få en hund i balance.

Vores hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på godt fire år, har siden etårsalderen gået til og fra på gåturene samt haft svært ved at håndtere hundemøder. Vi har nu fået bugt på flere problemer med hans adfærd gennem enkle tips fra Celest.

Med hendes professionelle viden om, hvordan hunden agerer, har hun hjulpet os med at blive klogere og ændre adfærd i tide, så vi f.eks. undgår flere mislykkede hundemøder. Vi har mærket en stor forskel, lige som personalet, hvor vi får passet Elliot, siger, at han er blevet meget bedre på gåturene.

Celest kunne også se, hvordan Elliot styrede og bestemte herhjemme, vogtede madskålen, vogtede sit legetøj mm. Med små enkle midler har vi arbejdet meget med at lave rutiner og sætte tydelige regler op i forhold til fodring og også i forhold til hverdagsting som f.eks. at lære at vente, inden han får lov at hilse på gæster.

Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest. Hun har åbnet vores øjne op og skabt en forståelse for hundens adfærd på en helt anden måde. Det letter utroligt meget, når du gerne vil arbejde på at ændre din hund adfærd!

/Anna-Karin