fbpx

Hundekonsultation i dit hjem – 3 timer

Book denne hundekonsultation i dit hjem, hvis du ønsker fuld forståelse for din hunds sprog og signaler. Konsultationen varer 3 timer og foregår i dit hjem, hvor både du og hunden er tryg.

 

3 timers konsultation i dit hjem giver dig:

  • observation af din hund i vante rammer
  • en god snak om jeres udfordringer
  • en skræddersyet plan for jeres fremtid
  • 60 min. support via telefon

Få en stærkere relation til din hund

Ønsker du mere viden om din hunds adfærd og signaler samt relationen til din hund? Vil du gerne klædes på med de værktøjer, der skal til for, at din hund ændrer adfærd i svære situationer – af egen fri vilje?

Med 3 timers hundekonsultation i dit hjem får du hjælp til at skabe resultater med din hund, så I sammen kan leve et liv i harmoni og balance. Hundekonsultationen er en unik mulighed for, at du kan se værktøjerne i praksis sammen med din hund i trygge rammer.

Måske er det første gang, du har hund, måske har du haft hund i 30 år, måske går du på jagt med din hund eller noget helt fjerde? Uanset hvad ved jeg, at jeg kan hjælpe dig og din hund til en stærk og kærlig relation.

Vi behøver altid mere viden omkring vores fantastiske hund, og alle hunde er forskellige.

 

Konkrete og enkle værktøjer

Jeg hjælper dig med at se situationen fra hundens perspektiv og giver dig konkrete værktøjer gennem metoden Amichien Bonding.

60 min. telefonsupport

Du er ikke alene med at skabe en endnu bedre hverdag med din hund. Efter hundekonsultationen har du 60 minutters support via telefon!

Hvad koster det?

3 timers hjemmekonsultationen koster 4.100 kr. Der er et tillæg til transport, hvis du bor uden for Københavnsområdet. 
Se alle priser her >>

Støtte og vejledning til dig

Jeg ved, at du kan lykkes med din hund. Jeg ved, at din hund er klar til at ændre situationen når som helst. Jeg arbejder med enkle værktøjer og ruster dig til ansvaret for at implementere dem og skabe tryghed, tillid og respekt i relationen til din hund.

Efter de 3 timer, som hundekonsultationen varer, behøver du ikke længere råbe “nej!” og “fy!” af din hund.

Jeg arbejder ikke med uopdragne hunde. Jeg arbejder med forvirrede hunde og ejere, der har brug for støtte og vejledning.

Jeg ved, at der findes en grund til, at du fik hund. Lad os fjerne forventninger og præstationsangst og sammen skabe mere balance og mindre stress i din hverdag med hund. 

Vink farvel til udfordringer såsom at:

 

– din hund ikke kan være alene hjemme

– din hund følger dig overalt

– din hund gør meget, både inde og ude

– din hund trækker i snoren

– din hund hilser voldsomt på andre hunde og mennesker

– din hund er nervøs eller bidsk

– din hund ikke kommer, når du kalder

– din hund er bange for skud og andre høje lyde

Og alle andre hundespørgsmål, du måtte have…

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener, og derfor bruger jeg metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper hundeejere med at forstå hundens tavse sprog. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Det siger hundeejerne:

“… det er en helt ny måde at se min hund på”
Vi har været yderst tilfredse med den information og undervisning, vi fik af Zeleste fra Lovinadogs. Hun var rigtig dygtig til at forklare os i detaljer, hvorfor vores hund Murphy har den adfærd han har, og hvordan vi kan hjælpe ham. Vi føler os godt klædt på til at arbejde med de nye værktøjer.

Vi har efterfølgende haft opfølgning omkring, hvordan det går, og vi har til og med anbefalet Zeleste til andre. Der er virkelig meget at vinde ved at få hjælp af Lovinadogs, og det er en helt ny måde at se min hund på. Nu har vi til og med fået en hund til i huset, og med værktøjerne er det gået rigtig godt.

/Mie

“Nu går vi ture uden at blive trukket rundt…”
Jeg har 2 bretoner en tæve, Kenja på 1,5 år og en han, Salé på 8 år, og begge har trukket i snoren, så jeg fik lange arme. Jeg deltog på et af Zelestes kurser og blev inspireret og begyndte at bruge metoden Amichien Bonding.

Derefter bookede jeg også en hjemmekonsultation, som gav mig virkelig meget. Nu går vi ture uden at blive trukket rundt, og det er så skønt.

Min mor plejer at hjælpe mig med at gå tur med Salé. Hun sagde: “Det er første gang, jeg synes, det er behageligt at gå tur med Salé”.

/Jessica

“Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Zeleste…”
Med nøgleordene tydelighed og tryghed har Zeleste hjulpet os med at kickstarte arbejdet på at få en hund i balance.

Vores hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på godt fire år, har siden etårsalderen gået til og fra på gåturene samt haft svært ved at håndtere hundemøder. Vi har nu fået bugt på flere problemer med hans adfærd gennem enkle tips fra Zeleste.

Med hendes professionelle viden om, hvordan hunden agerer, har hun hjulpet os med at blive klogere og ændre adfærd i tide, så vi f.eks. undgår flere mislykkede hundemøder. Vi har mærket en stor forskel, lige som personalet, hvor vi får passet Elliot, siger, at han er blevet meget bedre på gåturene.

Zeleste kunne også se, hvordan Elliot styrede og bestemte herhjemme, vogtede madskålen, vogtede sit legetøj mm. Med små enkle midler har vi arbejdet meget med at lave rutiner og sætte tydelige regler op i forhold til fodring og også i forhold til hverdagsting som f.eks. at lære at vente, inden han får lov at hilse på gæster.

Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Zeleste. Hun har åbnet vores øjne op og skabt en forståelse for hundens adfærd på en helt anden måde. Det letter utroligt meget, når du gerne vil arbejde på at ændre din hund adfærd!

/Anna-Karin

Har du tidligere fået hjælp hos mig?

– Kom med i Harmonisk Hverdag med Hund!

 Harmonisk Hverdag med Hund er en gruppe for hundeejere, der kender til Amichien Bonding og har en grundlæggende forståelse for metoden. Som medlem får du adgang til en online platform, spækket med lærerigt indhold, og derudover inviterer jeg dig hver måned med til en live session via Zoom, hvor du kan få støtte og hjælp. Du kan være medlem af gruppen, så længe du ønsker det. Der er tale om en abonnementsløsning, og du binder dig kun for indeværende måned.