fbpx

Online hundekonsultation – 3 timer

Med en online hundekonsultation får du hjælp til at skabe resultater med din hund, så du kan leve et liv i ro og balance med din firbenede ven. Den første konsultation varer 2 timer, og derefter får du 1 times opfølgende samtale efter konsultationen.

 

En online konsultation giver dig:

  • læring i trygge rammer via f.eks. Facetime eller Whatsapp
  • 2 timers konsultation + 1 times opfølgende samtale
  • en dybere forståelse for din hund
  • værktøjer til at håndtere udfordringerne med din hund

Lær hundens sprog i dit hjem

Vil du fordybe dig i hundens sprog og forstå, hvorfor der opstår udfordringer i jeres relation?

Har du svært ved at tolke din hunds signaler, og føler du, at du har prøvet alt?

Vil du vide mere om, hvordan du forstår din hund i forskellige situationer?

En online hundekonsultation varer 2 timer, hvor vi taler om jeres situation, og jeg giver dig en forklaring og værktøjer, så du kan skabe en tryg kommunikation mellem dig og din hund.

Du får derudover 1 times opfølgning efter online konsultationen. Sammen finder vi en tid inden for 14 dage efter konsultationen, hvor vi kan tale om, hvordan det går, og hvor du får svar på dine spørgsmål.

Hundekonsultationen samt den opfølgende samtale kan finde sted via Facetime, WhatsApp eller lignende online platform.

Hundens naturlige sprog

Du får indsigt i din hunds naturlige sprog og instinkter. Det hjælper dig, så du kan guide din hund i hjemmet, på gåturen og hvor I ellers befinder jer.

1 times opfølgning

Du får 1 times opfølgning efter denne online hundekonsultation, hvor vi taler om, hvordan det går, og hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

Hvad koster det?

Online konsultationen koster 3.200 kr. OBS: Efter en online hundekonsultation får du rabatter på mine andre produkter. Se alle priser her >>

Online hundekonsultation – sådan foregår det

Under den online hundekonsultation lærer du alt om hundens signalsprog. Du lærer enkle signaler, så din hund af egen fri vilje stopper uønsket adfærd.

Hundekonsultationen varer 2 timer med 1 times opfølgende samtale inden for 14 dage efter konsultationen.

Jeg gennemgår metoden Amichien Bonding, svarer på dine spørgsmål omkring din hunds adfærd og hjælper dig med at lave en plan for, hvordan du og din hund opnår harmoni i flokken.

 

Jeg hjælper dig der oplever udfordringer såsom at:

 

– din hund ikke kan være alene hjemme

– din hund trækker i snoren

– din hund følger dig overalt

– din hund hilser voldsomt på andre hunde og mennesker

– din hund gør meget, både inde og ude

– din hund er nervøs eller bidsk

– din hund ikke kommer, når du kalder

– din hund er bange for skud og andre høje lyde

Og alle andre hundespørgsmål, du måtte have…

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener, og derfor bruger jeg metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper hundeejere med at forstå hundens tavse sprog. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Det siger hundeejerne:

“… det er en helt ny måde at se min hund på”
Vi har været yderst tilfredse med den information og undervisning, vi fik af Celest fra Lovinadogs. Hun var rigtig dygtig til at forklare os i detaljer, hvorfor vores hund Murphy har den adfærd han har, og hvordan vi kan hjælpe ham. Vi føler os godt klædt på til at arbejde med de nye værktøjer.

Vi har efterfølgende haft opfølgning omkring, hvordan det går, og vi har til og med anbefalet Celest til andre. Der er virkelig meget at vinde ved at få hjælp af Lovinadogs, og det er en helt ny måde at se min hund på. Nu har vi til og med fået en hund til i huset, og med værktøjerne er det gået rigtig godt.

/Mie

“Nu går vi ture uden at blive trukket rundt…”
Jeg har 2 bretoner en tæve, Kenja på 1,5 år og en han, Salé på 8 år, og begge har trukket i snoren, så jeg fik lange arme. Jeg deltog på et af Celests kurser og blev inspireret og begyndte at bruge metoden Amichien Bonding.

Derefter bookede jeg også en hjemmekonsultation, som gav mig virkelig meget. Nu går vi ture uden at blive trukket rundt, og det er så skønt.

Min mor plejer at hjælpe mig med at gå tur med Salé. Hun sagde: “Det er første gang, jeg synes, det er behageligt at gå tur med Salé”.

/Jessica

“Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest…”
Med nøgleordene tydelighed og tryghed har Celest hjulpet os med at kickstarte arbejdet på at få en hund i balance.

Vores hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på godt fire år, har siden etårsalderen gået til og fra på gåturene samt haft svært ved at håndtere hundemøder. Vi har nu fået bugt på flere problemer med hans adfærd gennem enkle tips fra Celest.

Med hendes professionelle viden om, hvordan hunden agerer, har hun hjulpet os med at blive klogere og ændre adfærd i tide, så vi f.eks. undgår flere mislykkede hundemøder. Vi har mærket en stor forskel, lige som personalet, hvor vi får passet Elliot, siger, at han er blevet meget bedre på gåturene.

Celest kunne også se, hvordan Elliot styrede og bestemte herhjemme, vogtede madskålen, vogtede sit legetøj mm. Med små enkle midler har vi arbejdet meget med at lave rutiner og sætte tydelige regler op i forhold til fodring og også i forhold til hverdagsting som f.eks. at lære at vente, inden han får lov at hilse på gæster.

Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest. Hun har åbnet vores øjne op og skabt en forståelse for hundens adfærd på en helt anden måde. Det letter utroligt meget, når du gerne vil arbejde på at ændre din hund adfærd!

/Anna-Karin