Hundekonsultation via telefon

1 times hundekonsultation via telefon, der handler om dig og din hund. Jeg arbejder ud fra en holistisk og blid metode, hvor jeg lærer dig at bruge dit kropssprog frem for ord som “nej”, “fy” o.lign.

Få råd og støtte og undgå, at din hund:

  • trækker i snoren
  • gør konstant
  • hopper op af dine gæster
  • har svært ved at være alene hjemme

– og meget mere!

Hjælp til et bedre liv med hund

Undrer du dig over ting ved din hunds adfærd – hvorfor den gør, som den gør?

Oplever du situationer med din hund, som du ikke ved, hvordan du skal håndtere?

En hundekonsultation via telefon er din kickstart til en bedre relation mellem dig og din hund. Du lærer ganske enkelt at forstå din hunds tavse og unikke sprog, så du undgår misforståelser og mindsker stress hos både dig selv og din firbenede ven.

Råd og støtte via telefon

Få konkrete værktøjer og støtte, der kan hjælpe dig til mere harmoni i hverdagen med hund. Alle råd er skræddersyede til den situation, du og din hund står i.

Forstå din hund bedre

Efter samtalen ved du, hvorfor din hund opfører sig, som den gør, og hvordan du kan hjælpe den med at leve et liv uden stress.

Hvad koster det?

Telefonkonsultationen koster 850 kr. for 1 time. Forud for samtalen finder vi sammen et tidspunkt for konsultationen, hvor du også betaler.
Se alle priser her >>

Sådan foregår det...

En hundekonsultation via telefon varer 1 time, hvor jeg vejleder dig, så du efterfølgende kan håndtere de svære situationer med din hund. Sammen lægger vi en plan for, hvordan du skal fortsætte din hverdag med hunden.

Du går fra samtalen med masser af inspiration og konkrete værktøjer til at håndtere lige præcis de udfordringer, du oplever med din hund.

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener, og derfor bruger jeg metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper hundeejere med at forstå hundens tavse sprog. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Det siger hundeejerne:

“… det er en helt ny måde at se min hund på”
Vi har været yderst tilfredse med den information og undervisning, vi fik af Celest fra Lovinadogs. Hun var rigtig dygtig til at forklare os i detaljer, hvorfor vores hund Murphy har den adfærd han har, og hvordan vi kan hjælpe ham. Vi føler os godt klædt på til at arbejde med de nye værktøjer.

Vi har efterfølgende haft opfølgning omkring, hvordan det går, og vi har til og med anbefalet Celest til andre. Der er virkelig meget at vinde ved at få hjælp af Lovinadogs, og det er en helt ny måde at se min hund på. Nu har vi til og med fået en hund til i huset, og med værktøjerne er det gået rigtig godt.

/Mie

“… hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før”
Vi henvendte os til Celest for at få hjælp med Leia, vores knap to år gamle “hittehund” fra Irland, som gøede, så snart vi lod hende være alene et kort øjeblik.

Allerede første dag efter Celests besøg, kunne vi mærke en forskel – Leia blev mere rolig og trak ikke længere så meget i snoren. Nu, et par måneder senere, mærker vi, at hun er “landet” rigtigt, og at hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før. Vi håber, at hun snart kan være alene hjemme nogle timer også.

Vi synes, Celests måde at arbejde på føles helt rigtig, og vi anbefaler gerne hende og hendes metode til andre med hundeproblemer.

/Anders og Maggis

“Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest…”
Med nøgleordene tydelighed og tryghed har Celest hjulpet os med at kickstarte arbejdet på at få en hund i balance.

Vores hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på godt fire år, har siden etårsalderen gået til og fra på gåturene samt haft svært ved at håndtere hundemøder. Vi har nu fået bugt på flere problemer med hans adfærd gennem enkle tips fra Celest.

Med hendes professionelle viden om, hvordan hunden agerer, har hun hjulpet os med at blive klogere og ændre adfærd i tide, så vi f.eks. undgår flere mislykkede hundemøder. Vi har mærket en stor forskel, lige som personalet, hvor vi får passet Elliot, siger, at han er blevet meget bedre på gåturene.

Celest kunne også se, hvordan Elliot styrede og bestemte herhjemme, vogtede madskålen, vogtede sit legetøj mm. Med små enkle midler har vi arbejdet meget med at lave rutiner og sætte tydelige regler op i forhold til fodring og også i forhold til hverdagsting som f.eks. at lære at vente, inden han får lov at hilse på gæster.

Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest. Hun har åbnet vores øjne op og skabt en forståelse for hundens adfærd på en helt anden måde. Det letter utroligt meget, når du gerne vil arbejde på at ændre din hund adfærd!

/Anna-Karin

Foredrag i Kbh. d. 27. februar 2020: Se verden med din hunds øjne

Drømmer du om at få en dybere kontakt til din hund? Føler du ikke, at livet med hund blev helt, som du havde forestillet dig? Så er dette foredrag noget for dig! Deltag og lær at forstå hundekommunikation og få masser af tips til hverdagen med hund.