fbpx

Hundekonsultation via telefon

60 minutters hundekonsultation via telefon, der handler om dig og din hund. Jeg arbejder med hundens naturlige sprog og giver dig svar på de udfordringer, du har med din hund. Du får værktøjer, du kan arbejde med direkte efter vores samtale.

Få råd og støtte og undgå, at din hund:

  • trækker i snoren
  • gør konstant
  • hopper op af dine gæster
  • har svært ved at være alene hjemme

– og meget mere!

Lykkes med din hund!

Er der ting ved din hunds adfærd, der undrer dig – som du ikke kan forstå?

Oplever du situationer med din hund, du ikke ved, hvordan du skal håndtere?

En hundekonsultation via telefon er din kickstart til en bedre relation mellem dig og din hund. Du lærer ganske enkelt at forstå din hunds tavse sprog, så du undgår misforståelser og mindsker stress hos både dig selv og din firbenede ven.

Råd og støtte via telefon

Få konkrete værktøjer og støtte, der kan hjælpe dig til mere harmoni i hverdagen med hund. Alle råd er skræddersyede til den situation, du og din hund står i.

Få en lydfil med i købet

Ud over konsultationen får du inden samtalen en lydfil, hvor jeg fortæller om måden, jeg arbejder på samt metoden, jeg bruger.

Hvad koster det?

60 minutters telefonkonsultation + lydfil koster 900 kr. Forud for samtalen finder vi et tidspunkt sammen, hvor du også betaler. Se alle priser her >>

Resultater fra dag 1 hos hund og ejer

Hundekonsultationen varer 60 minutter, hvor jeg vejleder dig, så du efterfølgende kan håndtere de svære situationer med din hund. Sammen lægger vi en plan for, hvordan du skal fortsætte din hverdag med hunden.

På kun 60 minutter får du indsigt i, hvorfor din hund f.eks:

– gør ad dine gæster og folk på gaden
– trækker i snoren på gåturen
– ikke vil spise sin mad
– har svært ved at være alene hjemme
– hopper op af gæster og er svær at styre
– piber og hyler hele tiden

Du får indsigt i hundens sprog samt hvorfor disse udfordrende situationer opstår. Du får konkrete værktøjer, så du har noget at arbejde videre med.

Jeg er her for at guide og støtte dig i små og store situationer med din hund. Efter 60 minutters vejledning føler du dig mere sikker på, hvordan du kommunikerer med din hund. Du vil opleve en følelse af lettelse, når du forstår din hund og samtidig kan kommunikere med hundens tavse signaler.

Ekstra lydfil – ekstra fokus på dig

Ud over 60 minutters skræddersyet hjælp til dig og din hund, får du inden samtalen en lydfil, hvor jeg fortæller om måden, jeg arbejder på samt metoden, jeg bruger.

Lydfilen varer ca. 8 minutter og klæder dig på til at få mest ud af vores samtale.

Med lydfilen får du nemlig det grundlæggende på plads, så vi kan springe videre til netop din situation og dine udfordringer i selve samtalen.

Du kan lytte til den så mange gange, du har lyst – også efter samtalen, hvis du har brug for det.

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener, og derfor bruger jeg metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper hundeejere med at forstå hundens tavse sprog. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Det siger hundeejerne:

“Celest minder os om, at vi er modige”
Enkle og egentlig indlysende løsninger gives til os, som ønsker at være gode og trygge ledere for vore hunde. Og dette på en måde, som gør at man kan stille spørgsmål uden at føle sig dum. Celest minder os om, at vi er modige, os der gerne vil give vores elskede hunde det bedste lederskab på en kærlig og fin måde.

/Nutti

“… hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før”
Vi henvendte os til Celest for at få hjælp med Leia, vores knap to år gamle “hittehund” fra Irland, som gøede, så snart vi lod hende være alene et kort øjeblik.

Allerede første dag efter Celests besøg, kunne vi mærke en forskel – Leia blev mere rolig og trak ikke længere så meget i snoren. Nu, et par måneder senere, mærker vi, at hun er “landet” rigtigt, og at hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før. Vi håber, at hun snart kan være alene hjemme nogle timer også.

Vi synes, Celests måde at arbejde på føles helt rigtig, og vi anbefaler gerne hende og hendes metode til andre med hundeproblemer.

/Anders og Maggis

“Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest…”
Med nøgleordene tydelighed og tryghed har Celest hjulpet os med at kickstarte arbejdet på at få en hund i balance.

Vores hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på godt fire år, har siden etårsalderen gået til og fra på gåturene samt haft svært ved at håndtere hundemøder. Vi har nu fået bugt på flere problemer med hans adfærd gennem enkle tips fra Celest.

Med hendes professionelle viden om, hvordan hunden agerer, har hun hjulpet os med at blive klogere og ændre adfærd i tide, så vi f.eks. undgår flere mislykkede hundemøder. Vi har mærket en stor forskel, lige som personalet, hvor vi får passet Elliot, siger, at han er blevet meget bedre på gåturene.

Celest kunne også se, hvordan Elliot styrede og bestemte herhjemme, vogtede madskålen, vogtede sit legetøj mm. Med små enkle midler har vi arbejdet meget med at lave rutiner og sætte tydelige regler op i forhold til fodring og også i forhold til hverdagsting som f.eks. at lære at vente, inden han får lov at hilse på gæster.

Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest. Hun har åbnet vores øjne op og skabt en forståelse for hundens adfærd på en helt anden måde. Det letter utroligt meget, når du gerne vil arbejde på at ændre din hund adfærd!

/Anna-Karin