fbpx

Hundekonsultationer

Få skræddersyet hjælp til udfordringerne med din hund. En hundekonsultation foregår enten online, over telefon eller i dit hjem. Jeg tilbyder hundekonsultationer af forskellig varighed, alt efter dit behov. Fælles for alle konsultationerne er, at du får konkrete værktøjer til at håndtere de svære situationer med din hund.

Book en konsultation og:

  • få skræddersyet hjælp og støtte
  • lær at forstå din hund i trygge rammer
  • få værktøjer du kan bruge fra dag 1
  • skab en stressfri hverdag med hund

Telefonkonsultation

Få hjælp til at forstå din hunds adfærd, så du kan løse de udfordringer, du oplever i hverdagen. Du får konkrete råd, der ruster dig til at skabe en mere harmonisk hverdag med din hund. Konsultationen varer 45 minutter og oveni får du en lydfil, du kan lytte til før samtalen, så du får mest ud af din tid. 

Hjemmekonsultation – 3 timer

Få fuld indsigt i din hunds sprog og adfærd med 3 timers konsultation i dit hjem. Efter konsultationen har du en plan for, hvordan du arbejder videre med dig selv og din hund. Desuden får du 60 minutters support via telefon, som støtte på vejen mod et mere harmonisk liv med din hund.

Hjemmekonsultation – fuld support

Få løst udfordringerne med din hund en gang for alle. Du får 3 timers konsultation i eget hjem, 1 års email/telefon support efter konsultationen samt adgang til den online uddannelse Kørekort i Hundekommunikation. Så er du 100% klædt på til at skabe det liv med hund, du altid har drømt om!

Dyreclairvoyance

Vil du i dyb kontakt med din hund? Vil du vide, hvordan din hund virkelig har det, eftersom hverken dyrlægen eller andre kan give dig svar på, hvorfor den ændrer adfærd? Så kan en dyreclairvoyance være det helt rigtige valg. En dyreclairvoyance varer 45 minutter og foregår over telefon.

Følg med på Facebook

Følg Lovinadogs på Facebook, så du ikke går glip af nye kursusdatoer, gode tilbud, tips, videoklip og masser af inspiration til et bedre liv med hund.

Spørgsmål?

Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Alt du skal gøre er at sende en mail på info@lovinadogs.com eller ringe til mig på tlf. 61653359.

Hvad koster det?

Prisen for din hundekonsultation afhænger af, hvilken løsning, du ønsker. Se en fuld oversigt over priser her >>

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener og bruger derfor metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper dig og din hund. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund, får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Det siger hundeejerne:

“Det var bare den vildeste aha-oplevelse…”
Du får lige dagens solstråle historie… Nu har jeg rendt rundt ude foran vores lille rækkehus siden i tirsdags – hvor du var her. Det har været til stor undren – både for Chico og ihvertfald også for vores naboer… Har fået mange underlige øjne, bemærkninger etc. etc.

I dag tænkte jeg: “nu prøver jeg at gå bare den lille tur”. Det var bare den vildeste aha-oplevelse… skøn, skøn tur med Chico – ikke et eneste træk lavede han. Tværtimod kunne jeg ud af øjenkrogen se, at han flere gange havde fokus på mig i løbet af turen.

Jeg var total høj, da vi kom hjem – det var virkelig en fed oplevelse…

Tak for dig, Celest. Det har været mere end guld værd at du var forbi og gav os de her simple, men til tider meget svære læringsprincipper.

Jeg er godt klar over, at det handler om at ‘holde fast’, og det har jeg/vi så sandelig også tænkt os. Der vil komme udfald – men vi er stålfaste og klar.

/Kim

“Amichien Bonding er hvad jeg ønsker, alle hundeejere skulle prøve…”
Tak for den vigtige samtale igår, og at jeg har fået muligheden for at tage dit kørekort. Din viden er vigtig for mig og Shivas relation. Jeg har været på flere kurser, læst bøger osv. men aldrig fået den hjælp og de indsigter, som kræves for at opnå den trygge og stabile relation, som jeg vil have til min hund.

Læreren dukker op, når eleven er klar, og det er så sandt. Amichien Bonding er hvad jeg ønsker, alle hundeejere skulle prøve og også den samme indstilling i alle relationer, om det så er med dyr, børn eller voksne mennesker. En naturlig og respektfuld relation.

/Malin