fbpx

Hundekursus i Lyngby

Velkommen til dette 2-dages hundekursus, der foregår udendørs i Lyngby. Adresse får du, når du er tilmeldt. Vi er en lille gruppe på max 7 hunde, der mødes over to dage, hvor du får indsigt, inspiration og tips af mig, Zeleste, certificeret Dog Listener. Alle hunde er velkomne, og hvalpe kan deltage fra 5 mdr.

Tid og sted:

  • Ingen datoer i Danmark pt.
  • Nye datoer kommer snart.
  • Du kan også booke et skræddersyet kursus i din forening eller organisation.

Masser af tips og redskaber

Savner du en måde at få dybere kontakt til din hund? Føler du ikke, at livet med hund blev helt, som du havde forestillet dig?

Så er dette kursus for dig!

Du får masser af tips og redskaber til at håndtere hverdagen med din hund, så I sammen kan nyde en fin sommer uden stress, gøen og sure miner. Jeg besvarer dine spørgsmål, uanset om det gælder udfordringer med din hund indenfor eller udenfor. Derudover hjælper jeg dig med at forstå, hvad din hund fortæller dig via dens unikke sprog, så I undgår misforståelser fremover.

Kurset er blandt andet for dig, der har en hund, som:

– har svært ved hundemøder

– trækker i snoren

– gør ad andre hunde, ad mennesker eller andre ting

– ikke vil gå tur

– knurrer af dig og dine gæster

– virker nervøs, stresset eller hyperaktiv

– gør indenfor

– eller andre udfordringer, du oplever med din hund.

Dette kursus er også for dig, som vil fordybe dig i din hunds sprog.

 

Følg med på Facebook

Du finder alle mine planlagte events på min Facebookside. Klik her og følg med og hold dig opdateret om foredrag, kurser og workshops nær dig.

u

Nysgerrig?

Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Alt du skal gøre er at sende en mail på info@lovinadogs.com eller ringe til mig på tlf. 61653359.

Hvad koster kurset?

Prisen for at deltage på kurset er 950 kr. for begge dage. 2 personer kan deltage per hund. Klik her og tilmeld dig allerede i dag >>

Sådan arbejder jeg

Metoden jeg arbejder med er blid og holistisk og hedder Amichien Bonding Jeg arbejder med årsagen til, at du oplever udfordringer med din hund og lærer dig at forstå din hunds sprog.
Udover at uddanne hundeejere i hundens sprog, er jeg også uddannet dyreclairvoyant og arbejder med mindfulness, yoga og meditation.

Jeg uddanner hundejere i både Danmark og Sverige. Jeg samarbejder også med en Rescue Organisation i Spanien, og en af mine specialer er omplaceringshunde.

Vil du:

  • træne hundemøder?
  • træne at gå i snor?
  • få en dybere kontakt med og forståelse for din hund?
  • lære at hjælpe din hund i forskellige situationer?

– og er du:

  • træt af metoder, der ikke fungerer på din hund?
  • åben for at lære mere om hundens sprog?
  • tilhænger af holistiske og venlige metoder?

Så glæder jeg mig til at se dig!

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener og bruger derfor metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper dig og din hund. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund, får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Sagt om kurset:

“… det er dejligt med roligere gåture”

“Tusind tak for din hjælp. Nellie er blevet meget bedre i hundemøder, og nu ved vi, hvordan vi skal hjælpe hende. Hun reagerer ikke lige så meget længere på andre hunde, og det er dejligt med roligere gåture.”

/Britt