fbpx

Så har Mojo og jeg været på besøg hos Dogswim i  Ålsgårde, Nordsjælland. Jeg havde hørt om Lisa og stedet Dogswim og fået det anbefalet af andre.

Mojo er min 3-årige Irske Setter. Hun havde godt af at prøve hundesvømning, og jeg var selv meget spændt på, hvordan hundesvømningen ville foregå.

Det viste sig, at jeg ikke behøvede at være urolig for noget som helst. Der er nemlig stort fokus på tryghed for både hund og ejer, når du besøger Dogswim. Fra start til slut følte vi, at vi var i trygge hænder – det betød virkelig meget!

Hvorfor hundesvømning?

Hundesvømmetræning er gavnligt for mange ting, men især hvis din hund:

  • har været skadet og er i genoptræning
  • har dårlige hofter
  • lider af gigt eller andre lidelser
  • lider af rygproblemer

– Eller måske har din firbenede ven blot brug for en stund til at slappe af og nyde vandet 🙂

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at hundesvømning er dejligt for både hund og ejer. Hunden får en chance for at mærke sin krop og kapacitet, hvilket er yderst gavnligt for din hund.

Hunden “lander” inden hundesvømningen

Da vi ankom, tog Lisa godt imod os, og som en der selv arbejder med hunde, var det dejligt at se, hvor dygtig Lisa var til at give Mojo plads til at tage de nye omgivelser i hundesvømmehallen ind.

For mig giver det tryghed at min hund får lov til at “lande” i omgivelserne – det gælder også, inden vi skal igang med hundesvømningen.

 

Moderne faciliteter til hundesvømning

Faciliteterne er meget moderne, rene og let tilgængelige. Lisa forklarede alt for mig og instruerede mig i, hvad jeg skulle gøre, så jeg ikke var i tvivl om noget. F.eks. viste hun mig, hvor Mojo skulle skylles, hvilket halsbånd hun skulle have på, og hvordan vi skulle gøre inde i hundesvømmehallen.

Det var en fornøjelse at kunne give denne oplevelse til min hund, og efterfølgende fik hun zoneterapi af Lisa.

Tak Lisa for en fantastisk oplevelse! Læs mere om Dogswim her >>