fbpx

Om Lovinadogs

Lovinadogs består af Celest og Matilde – ildsjæle på hver sin måde, men med det fælles mål at styrke relationen mellem hund og ejer verden over. Vores vision: Mindre stress og mere harmoni i hverdagen med hund!

 

Hos Lovinadogs finder du:

  • Hundekonsultationer
  • Online kurser
  • Kurser og foredrag

– og meget mere!

Forskellig passion – samme vision

Vi er Celest og Matilde, og sammen ejer vi Lovinadogs.

 Vi har både hund og menneske i centrum og kombinerer derfor viden og værktøjer inden for hundeadfærd med personlig udvikling og værktøjer fra f.eks. yogaens verden.

 

 

Celest Fisker

Celest er grundlægger af Lovinadogs og brænder for relationen mellem dyr og mennesker, mennesker imellem og ikke mindst relationen til os selv. Relationer, der alle er afgørende for balance og glæde i hverdagen.

Hun er certificeret Dog Listener men har også en kandidatuddannelse i kommunikation og psykologi og er certificeret Kundalini Yoga Instruktør, dyreclairvoyant, healer og numerolog samt certificeret inden for Intuitiv Kommunikation.

Celest bor i Stockholm men er oprindeligt fra Danmark.

 

Matilde Løhr Andersen

Bag kulissen finder du Matilde: Ekspert i digital markedsføring og kommunikation.

Matilde er ansvarlig for markedsføring af Lovinadogs samt for at sikre, at passion og strategi går hånd i hånd, så Lovinadogs udvikler sig i den ønskede retning.

Hun har en kandidatuddannelse i virksomhedskommunikation og har arbejdet med online markedsføring og kommunikation siden 2012.

Matilde er dansk og bor i Hellerup, København.

 

Det banker vores hjerter for

Vi arbejder hver dag for at skabe og formidle det, du som hundeejer har brug for til at bane vejen for et stressfrit liv med din firbenede ven. Et liv fuld af glæde, ro og balance.

Her gør vi en forskel

Pt. hjælper vi hundeejere i Danmark, Sverige og Spanien. Både gennem konsultationer, kurser, foredrag og arbejde med relevante samarbejdspartnere.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Alt du skal gøre er at sende en mail på info@lovinadogs.com eller ringe til Celest på tlf. 61653359.

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener og bruger derfor metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper dig og din hund. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund, får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Det siger hundeejerne:

“Det er vigtigt for mig, at Murphy har det godt…”

Tak for et fantastisk kursus!

Jeg ser allerede en forskel på Murphy og er ivrig efter at fortsætte med Amichien Bonding. Rigtig dejligt, selv om det er svært ind imellem ikke at hilse, klappe osv. Men de tavse signaler på gåturen elsker jeg.

Det er vigtigt for mig, at Murphy har det godt og får lov at være hund.

/Hilda

“… hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før”
Vi henvendte os til Celest for at få hjælp med Leia, vores knap to år gamle “hittehund” fra Irland, som gøede, så snart vi lod hende være alene et kort øjeblik.

Allerede første dag efter Celests besøg, kunne vi mærke en forskel – Leia blev mere rolig og trak ikke længere så meget i snoren. Nu, et par måneder senere, mærker vi, at hun er “landet” rigtigt, og at hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før. Vi håber, at hun snart kan være alene hjemme nogle timer også.

Vi synes, Celests måde at arbejde på føles helt rigtig, og vi anbefaler gerne hende og hendes metode til andre med hundeproblemer.

/Anders og Maggis

“… vi har ændret vores måde at leve med hundene”
Jeg har taget del i kurset (red. ‘Kørekort i Hundekommunikation’) sammen med min kone, og vi arbejder sammen med vores hunde.

Kurset er fantastisk godt, og vi har ændret vores måde at leve med hundene.

Vi mærker at både vi og hundene er blevet mindre stressede i hverdagen ved at følge de fire grundsten.

Tak fordi du har inspireret os til en ny måde at være hundeejer på!

/Christer

“Helt fantastisk!”
Det eneste jeg gerne ville ændre på er min saluki hunds gøen indenfor. Han gør ad alt uden for vores lejlighedsdøren. Men nu træner vi, som jeg har lært fra dig. Og han er faldet til ro!

Helt fantastisk! Så tak fra dybet af mit hjerte og også min hunds hjerte.

Selvfølgelig har vi ting, vi skal træne, men intet som påvirker vores hverdag, efter at min hunds gøen er aftaget.

Tusind tak!

/Sune m. familie