fbpx

Kurser og foredrag

Kom og mød mig på et af mine kurser eller foredrag, som jeg afholder med jævne mellemrum. Her får du masser af tips og værktøjer med hjem, med afsæt i din og de andre deltageres historie. Du har også mulighed for at stille dine spørgsmål og få mine bud på løsninger på netop de udfordringer, du har med din hund og dit hundeejerskab.

Tilmeld dig mit kursus eller foredrag og:

  • lær at forstå din hund endnu bedre
  • lær at håndtere uønsket adfærd
  • få en roligere hverdag med hund
  • oplev et liv med hund i balance

Se verden med din hunds øjne

Kom til foredrag om hundens sprog og skab resultater i dit hjem! Foredraget er uden hunde og giver dig et unikt indblik i hundens verden. Jeg afholder foredraget forskellige steder i landet og på bestilling i foreninger og organisationer landet over.

Hundekursus – 2 dage

Savner du en måde at få dybere kontakt til din hund? Føler du ikke, at livet med hund blev helt, som du havde forestillet dig? Så er dette kursus for dig! Vi er en lille gruppe på max 7 hunde, der mødes over to dage, hvor du får indsigt, inspiration og tips.

Følg med på Facebook

Følg Lovinadogs på Facebook, så du ikke går glip af mit næste foredrag eller kursus i nær dig. Der er også masser af tips, videoer og andet godt at hente!

Spørgsmål?

Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Alt du skal gøre er at sende en mail på info@lovinadogs.com eller ringe til mig på tlf. 61653359.

Hvad koster det?

Priserne for mine kurser og foredrag varierer alt efter type og varighed. Tag et kig under det enkelte kursus eller foredrag eller kontakt mig og hør mere.

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener og bruger derfor metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper dig og din hund. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund, får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Det siger hundeejerne:

Mange tak for et virkelig godt og lærerigt foredrag

/Anette

“Nu går vi ture uden at blive trukket rundt…”
Jeg har 2 bretoner en tæve, Kenja på 1,5 år og en han, Salé på 8 år, og begge har trukket i snoren, så jeg fik lange arme. Jeg deltog på et af Celests kurser og blev inspireret og begyndte at bruge metoden Amichien Bonding.

Derefter bookede jeg også en hjemmekonsultation, som gav mig virkelig meget. Nu går vi ture uden at blive trukket rundt, og det er så skønt.

Min mor plejer at hjælpe mig med at gå tur med Salé. Hun sagde: “Det er første gang, jeg synes, det er behageligt at gå tur med Salé”.

/Jessica

Vi takker for et rigtig godt foredrag!

/Vibeke

“…det ændrede min relation til min hund fuldstændigt
Celest gav mig indsigten i min hunds kommunikation, og det ændrede min relation til min hund fuldstændigt. Tidligere var min hund usikker ved hundemøder, trak i snoren og havde svært ved at slappe af indenfor.

Efter jeg fik hjælp af Celest, er vi stille og roligt kommet meget tættere på hinanden, og jeg er så glad.

/Marie