fbpx
Tror du på, at du og din hund er ‘meant to be’? Men der mangler en forbindelse mellem jer og en forståelse for, hvordan du løser forskellige udfordringer med din hund?

Hvis din hund trækker i snoren på gåturen, ikke bryder sig om andre hunde eller gør hele tiden, så kan det være svært at nyde selskabet, selvom du ved, at hunden er den helt rigtige for dig.

‘Hunden valgte mig’
Når jeg arbejder med dig som hundeejer, så kan jeg også komme ind på, hvordan du kan bruge energien imellem jer, og hvorfor du har fået den hund, du har.

Det kan være, du føler, at det ikke var et tilfælde, at hvalpen havnede hos dig eller at det var ‘meant to be’, at du skulle have denne hund. Ofte hører jeg hundeejere sige, at hunden valgte dem. Den kravlede ind i favnen hos dem, og derefter var de solgt.

Hundekonsultation – kom tættere på din hund
I mine konsultationer kan jeg blandt andet komme ind på:

  • hvorfor du oplever udfordringer med din hund
  • hvad din hund prøver at fortælle dig med sin opførsel
  • hvilke værktøjer du skal bruge for at skabe ro og balance i din flok/familie
  • hvorfor du oplever en stærk forbindelse mellem dig og din hund
  • værktøjer til at blive leder i dit eget liv og herved opnå mere balance med din hund

Kontakt mig og lad mig høre, hvad du har på hjertet. Jeg tilbyder både hundekonsultationer pr. telefon eller hjemme hos dig. Alle hunde er unikke og alle hundeejere er unikke. Jeg glæder mig til at høre jeres historie og berige jeres liv.

Ikke et tilfælde at jeg mødte min hund
Det er meget viden og information at hente i hvorfor vi tiltrækker den hund, vi har.

Jeg mener, at hundene kan hjælpe os med at vokse som mennesker, forstå os selv bedre og vores omverden. At dyr og hunde har en helende effekt på os tror jeg er sandt, hvis vi er klar til at slippe kærligheden ind.

Det var ikke et tilfælde, at jeg fandt min hund. Jeg vil næsten sige, at vi blev matchet. Den historie kan du høre mere om, når du kontakter mig :).