fbpx

Harmoni på gåturen

Bestil dette videokursus og lær, hvordan du undgår, at din hund trækker i snoren på gåturen. På kurset får du konkrete værktøjer, du kan bruge med det samme til at skabe mere harmoniske gåture med din firbenede ven.

Deltag på online kurset og få:

  • 30 minutters uddybende videoklip
  • masser af konkrete værktøjer og tips
  • bonusvideoer som viser, hvad du skal gøre, når din hund trækker i snoren
  • Vil du have mere harmoniske gåture?
  • Er du træt af at have ondt i armen/skulderen?
  • Er din søde hvalp blevet en stærk voksen hund, som du faktisk ikke har helt styr på?
  • Ved du, at du er nødt til at gøre noget men ikke hvad?

Jeg guider dig, så du kan skabe fine og trygge rutiner som også hjælper dig i hundemøder og i andre situationer, hvor din hund kan blive stresset.

 

Dette videokursus giver dig overblik over:
  • hvorfor din hund trækker i snoren
  • hvad du IKKE skal gøre, når din hund trækker i snoren
  • hvad du SKAL gøre for at hjælpe din hund, når den trækker i snoren

Du får konkrete værktøjer, du kan arbejde med direkte på din næste gåtur.

Din hund er klar til forandring – er du?

Det handler ikke om hvor langt I kommer, men hvordan I kommer derhen

Deltag på dette videokursus, hvis du er klar til mere harmoniske gåture med din hund. Måske føler du, at du har prøvet alt og intet har virket? Måske vil du bare gerne kunne nyde udsigten, naturen og din hund uden at have lommen fuld af godbidder og have øjenkontakt med din hund hele tiden?

 

Z

Opstart

‘Min hund trækker i snoren – harmoni på gåturen’ består af en informativ video, hvilket betyder du kan tage kurset, når og hvor det passer dig. Alt du skal bruge er en netforbindelse!

Adgang

Når du har købt kurset, er det dit til evigt eje. Det betyder, at du kan tage kurset så mange gange, du ønsker, hvilket jeg varmt anbefaler.

Pris

Kurset koster 299 kr. Deling og videresalg er i strid med lovgivningen i henhold til bekendtgørelse af lov om ophavsret.

Det siger hundeejerne:

–”Efter vi havde deltaget på kurset ‘Få din hund til at stoppe med at gø indenfor på 3 dage’ og var med i Facebookgruppen, blev vi nysgerrige på metoden Amichien Bonding. Da vi fik tilbuddet om kurset Kørekort i Hundekommunikation, slog vi til. Vi har tidligere trænet vores hund med traditionelle metoder, og det har været fuldstændig mislykket. Med kurset har vi fået nye værktøjer, og vi har fået en ny måde at tænke hund og hundekommunikation på. Vi har forstået, at det ikke bare er en træningsmetode, men en måde og tilgang at leve med sin hund på – og som både hund og mennesker har godt af, fordi stressen mindskes.  Det 6 uger lange kursus indeholdt både teori og praktiske øvelser og forklaringer omkring hundens adfærd. Zeleste havde live sessioner på Facebook, hvor vi kunne spørge løs. Vi lærte også af de andre deltageres erfaringer og spørgsmål, og det var meget interessant. Jeg var glad for de forskellige videoer og f.eks. også videoerne med ulvene i Yellowstone. 

Hvis du er nysgerrig på Amichien Bonding, er dette virkelig et kursus, jeg vil anbefale. Du får en dybere forståelse for hundens signaler, og hvordan du bedst kan kommunikere for at få en enklere og mere harmonisk hverdag sammen med din hund.”
Tuija og Stefan

“Zeleste gav mig indsigten i min hunds kommunikation, og det ændrede min relation til min hund fuldstændigt. Tidligere var min hund usikker ved hundemøder, trak i snoren og havde svært ved at slappe af indenfor. Efter jeg fik hjælp af Zeleste, er vi stille og roligt kommet meget tættere på hinanden, og jeg er så glad.
Marie