fbpx

Online kurser

Står du over for en særlig udfordring med din hund? Måske ønsker du at uddanne dig i hundens sprog generelt? Jeg udvikler løbende forskellige kurser, der møder de behov, jeg møder hos hundeejerne. Tag et kig her og find det kursus, der passer til dig og din hund.

Alle kurser foregår online og er:

  • pædagogisk sat op og lette at gå til
  • fulde af konkrete værktøjer og tips
  • baseret på min ekspertise inden for hundeadfærd
  • målrettet til at give dig en mere harmonisk hverdag med din hund

[KURSUS]: Få din hund til at stoppe med at gø indenfor på 3 dage

Et online kursus på 3 email lektioner, der lærer dig at få din hund til at stoppe med at gø indenfor. Kurset bliver sendt direkte til din indbakke, når du skriver dig op til mit nyhedsbrev. Deltag på kurset og få ro og balance i hjemmet på bare 3 dage!

[KURSUS]: Stressfri nytårsaften med hund

Har du en hund, der er bange for lyden af høje skud og fyrværkeri? På ca. 20 minutter klæder jeg dig på til at skabe en mindre stresset nytårsaften med din hund. Du lærer enkle signaler, så du kan give din hund en tryggere oplevelse på årets sidste aften – ja, faktisk i alle situationer, hvor din hund reagerer på lyde.

[KURSUS]: Få din hund til at stoppe med at trække i snoren

Book dette kursus og lær, hvordan du undgår, at din hund trækker i snoren på gåturen. Kurset består af 7 lektioner med både video, tekst og lyd, som giver dig konkrete værktøjer, du kan bruge direkte efter endt kursus til at skabe mere harmoniske gåture med din firbenede ven.

[KURSUS]: Rolige dage i haven

Lær hvordan du undgår, at din hund gør udenfor og skab rolige dage i haven, på terrassen, i gården eller andre steder tæt på dit hjem. Kurset består af en videopræsentation på ca. 30 minutter, hvor du får viden og værktøjer til at få din hund til at stoppe med at gø udenfor.

[UDDANNELSE]: Kørekort i Hundekommunikation

Uddan dig i hundens sprog, når du vil og hvor du vil. Kørekort i Hundekommunikation giver dig viden og værktøjer til at håndtere enhver udfordring med din hund. Kurset består af 6 moduler plus et intromodul. Derudover får du masser af bonusmateriale undervejs.

Følg med på Facebook

Følg Lovinadogs på Facebook, så du ikke går glip af nye kursusdatoer, gode tilbud, tips, videoklip og masser af inspiration til et bedre liv med hund.

Spørgsmål?

Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Alt du skal gøre er at sende en mail på info@lovinadogs.com eller ringe til mig på tlf. 61653359.

Hvad koster det?

Klik dig ind under det enkelte online kursus for at se prisen for deltagelse. Du finder også en samlet oversigt over priser her >>

Resultater hos både hund og ejer

Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener og bruger derfor metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper dig og din hund. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund, får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

Det siger hundeejerne:

“… vi har ændret vores måde at leve med hundene”
Jeg har taget del i kurset (red. ‘Kørekort i Hundekommunikation’) sammen med min kone, og vi arbejder sammen med vores hunde.

Kurset er fantastisk godt, og vi har ændret vores måde at leve med hundene.

Vi mærker at både vi og hundene er blevet mindre stressede i hverdagen ved at følge de fire grundsten.

Tak fordi du har inspireret os til en ny måde at være hundeejer på!

/Christer

“Så meget roligere i hjemmet”
Et virkelig godt kursus. På vores hunde fungerer det kanon. Så meget roligere i hjemmet.
/Anna

“På kun få dage er hylen og gøen mindsket.”
Vi har haft stor gavn af Tak, Kig og Timeout. På kun få dage er hylen og gøen mindsket. Vi har kun haft brug for at bruge det sidste trin en gang, ellers har det været nok med de to første trin, og nu oftest bare at sige Tak. 

Vores hund er også blevet meget mere afslappet, siden vi stoppede med at have så meget øjenkontakt.

Vi er meget taknemmelige for de råd, og vi kan varmt anbefale Celest og Lovinadogs.

/Tove

Det er vigtigt for mig, at Murphy har det godt…”

Tak for et fantastisk kursus!

Jeg ser allerede en forskel på Murphy og er ivrig efter at fortsætte med Amichien Bonding. Rigtig dejligt, selv om det er svært ind imellem ikke at hilse, klappe osv. Men de tavse signaler på gåturen elsker jeg.

Det er vigtigt for mig, at Murphy har det godt og får lov at være hund.

/Hilda