Kørekort i Hundekommunikation

Lær hvordan din hund kommunikerer og få det liv med hund, du drømmer om. På denne online uddannelse fordyber du dig i hundens sprog og få værktøjer til at håndtere alle situationer med din hund.

Deltag på uddannelsen og få:

 • 6 moduler over 6 uger
 • spændende video, PDF og lydfiler
 • masser af bonusmateriale
 • ekstra støtte i en lukket Facebookgruppe

Ønsker du mindre stress og mere trivsel i din hverdag sammen med din hund?

Vil du klædes på med viden og værktøjer, du kan bruge direkte i din hverdag med hund?

Så er Kørekort i Hundekommunikation uddannelsen for dig!

Tilmeld dig min 6 ugers online uddannelse i hundens kommunikation og sprog og lær:

 • hvorfor din hund trækker i snoren
 • hvorfor din hund gør indenfor og udenfor
 • hvorfor din hund knurrer af gæster
 • hvorfor din hund virker stresset både udenfor og indenfor
 • hvorfor din hund ikke kommer, når du kalder
 • hvorfor din hund har god kemi med visse hunde – og ikke med andre
 • hvorfor din hund har svært ved at være alene hjemme
 • hvorfor din hund gemmer sig under sofaen, når I skal gå tur

– og en masse andre udfordringer, du oplever med din hund i hverdagen.

Lærerige moduler og løbende støtte

Uddannelsen foregår online over 6 uger, hvor du får mails med video, opgaver og masser af brugbart bonusmateriale. Du får også adgang til en eksklusiv Facebookgruppe, kun for deltagerne på uddannelsen. Her kan du dele erfaringer med de øvrige deltagere og få støtte og svar på dine spørgsmål, bl.a. når jeg holder live sessioner for alle deltagerne.
 

Z

Opstart

Kørekort i Hundekommunikation foregår online, hvilket betyder du kan tage kurset, når og hvor det passer dig. Alt du skal bruge er en netforbindelse!

Adgang

Når du har købt kurset, er det dit til evigt eje. Det betyder, at du kan tage kurset så mange gange, du ønsker, hvilket jeg varmt anbefaler.

Pris

Kurset koster 3.700 kr. Du kan vælge at betale beløbet samlet eller over to rater, hvor den ene rate betales nu, og den næste betales om en måned.

Det siger tidligere deltagere:

“…vi har fået en ny måde at tænke hund og hundekommunikation på
Efter vi havde deltaget på kurset ‘Få din hund til at stoppe med at gø indenfor på 3 dage’ og var med i Facebookgruppen, blev vi nysgerrige på metoden Amichien Bonding. Da vi fik tilbuddet om kurset Kørekort i Hundekommunikation, slog vi til.

Vi har tidligere trænet vores hund med traditionelle metoder, og det har været fuldstændig mislykket. Med kurset har vi fået nye værktøjer, og vi har fået en ny måde at tænke hund og hundekommunikation på. Vi har forstået, at det ikke bare er en træningsmetode, men en måde og tilgang at leve med sin hund på – og som både hund og mennesker har godt af, fordi stressen mindskes. 

Det 6 uger lange kursus indeholdt både teori og praktiske øvelser og forklaringer omkring hundens adfærd. Celest havde live sessioner på Facebook, hvor vi kunne spørge løs. Vi lærte også af de andre deltageres erfaringer og spørgsmål, og det var meget interessant. Jeg var glad for de forskellige videoer og f.eks. også videoerne med ulvene i Yellowstone. 

Hvis du er nysgerrig på Amichien Bonding, er dette virkelig et kursus, jeg vil anbefale. Du får en dybere forståelse for hundens signaler, og hvordan du bedst kan kommunikere for at få en enklere og mere harmonisk hverdag sammen med din hund.
/Tuija og Stefan

Det er vigtigt for mig, at Murphy har det godt…”

Tak for et fantastisk kursus!

Jeg ser allerede en forskel på Murphy og er ivrig efter at fortsætte med Amichien Bonding. Rigtig dejligt, selv om det er svært ind imellem ikke at hilse, klappe osv. Men de tavse signaler på gåturen elsker jeg.

Det er vigtigt for mig, at Murphy har det godt og får lov at være hund.

/Hilda

“Amichien Bonding er hvad jeg ønsker, alle hundeejere skulle prøve…”
Tak for den vigtige samtale igår, og at jeg har fået muligheden for at tage dit kørekort. Din viden er vigtig for mig og Shivas relation. Jeg har været på flere kurser, læst bøger osv. men aldrig fået den hjælp og de indsigter, som kræves for at opnå den trygge og stabile relation, som jeg vil have til min hund.

Læreren dukker op, når eleven er klar, og det er så sandt. Amichien Bonding er hvad jeg ønsker, alle hundeejere skulle prøve og også den samme indstilling i alle relationer, om det så er med dyr, børn eller voksne mennesker. En naturlig og respektfuld relation.

/Malin

“… vi har ændret vores måde at leve med hundene”
Jeg har taget del i kurset (red. ‘Kørekort i Hundekommunikation’) sammen med min kone, og vi arbejder sammen med vores hunde.

Kurset er fantastisk godt, og vi har ændret vores måde at leve med hundene.

Vi mærker at både vi og hundene er blevet mindre stressede i hverdagen ved at følge de fire grundsten.

Tak fordi du har inspireret os til en ny måde at være hundeejer på!

/Christer