fbpx
Har du en problemhund og vil forstå den? Hører du ofte nogen tale om en problemhund eller hundeproblemer? Har du selv en problemhund? Alle hunde forsøger at passe ind i vores verden – en verden, der er opbygget af mennesker. Hunden har ikke en chance for at forstå, hvad der foregår i vores verden, og derfor ser jeg, at vi oplever såkaldte problemhunde.

Hundens verden er fortryllende
Det er ikke hunden, som skal tilpasse sig vores verden, det er os, der må lære at forstå hundens fortryllende verden, og hjælpe den med at navigere i den.

Jeg lærer dig at kommunikere med din hund på hundens eget sprog. Jeg er mentor for hundeejere og lærer dig at håndtere daglige udfordringer ved at kommunikere på din hunds sprog, så den forstår dig.

Du giver hunden retten til sit eget sprog og undgår herved at have en problemhund. Det er herligt at opleve denne kontakt, og at du ikke behøver sige nej konstant eller kalde din hund for en problemhund.

Hvad er en problemhund?
Jeg er lidt ked af, at det er hundene, der er problemet. I mit perspektiv så er det vores ansvar som hundeejere at forstå vores hunde. Jeg synes hellere, vi skal snakke om problem eller udfordringer med hunden end en problemhund.

Når du har udfordringer med din hund, så kan du opleve følgende:

  • din hund gør både på gåturen og i hjemmet
  • din hund har svært ved at være alene hjemme
  • din hund er hyperaktiv og har svært ved at slappe af
  • din hund følger efter dig konstant
  • din hund hilser voldsomt på gæster
  • din hund gemmer sig, når der kommer gæster
  • din hund stikker af fra dig

og sådan kan jeg fortsætte. Hvis du allerede nu ved, at du har brug for råd og tips, så kontakt mig her.

Forstå dig selv når du forstår din hund og undgå problemhunde
Når du vælger at udvikle dig i dit forhold til din hund, så vælger du også at udvikle dit forhold til dig selv. Din hund hjælper dig med at vokse som menneske, og det kan åbne nye muligheder for dig.

En problemhund er det samme som et problembarn, og vi må træde et skridt tilbage og se på relationen for at se, hvor vi kan udvikle os og skabe harmoni. Ofte vil hunden gøre os opmærksom på noget i os selv, som ikke er i balance. En hund lever 100 % i nuet, og derfor vil din hund til hver en tid være åben for at udvikle jeres relation – spørgsmålet er, er du?

Kontakt mig allerede i dag, hvis du er nysgerrig omkring at udvikle din relation til din hund.