fbpx

“På kun få dage er hylen og gøen mindsket.”
Vi har haft stor gavn af Tak, Kig og Timeout. På kun få dage er hylen og gøen mindsket. Vi har kun haft brug for at bruge det sidste trin en gang, ellers har det været nok med de to første trin, og nu oftest bare at sige Tak. 

Vores hund er også blevet meget mere afslappet, siden vi stoppede med at have så meget øjenkontakt.

Vi er meget taknemmelige for de råd, og vi kan varmt anbefale Celest og Lovinadogs.

/Tove

Det er vigtigt for mig, at Murphy har det godt…”

Tak for et fantastisk kursus!

Jeg ser allerede en forskel på Murphy og er ivrig efter at fortsætte med Amichien Bonding. Rigtig dejligt, selv om det er svært ind imellem ikke at hilse, klappe osv. Men de tavse signaler på gåturen elsker jeg.

Det er vigtigt for mig, at Murphy har det godt og får lov at være hund.

/Hilda

“Celest minder os om, at vi er modige”

Enkle og egentlig indlysende løsninger gives til os, som ønsker at være gode og trygge ledere for vore hunde. Og dette på en måde, som gør at man kan stille spørgsmål uden at føle sig dum. Celest minder os om, at vi er modige, os der gerne vil give vores elskede hunde det bedste lederskab på en kærlig og fin måde.

/Nutti

“… vi har ændret vores måde at leve med hundene”
Jeg har taget del i kurset (red. ‘Kørekort i Hundekommunikation’) sammen med min kone, og vi arbejder sammen med vores hunde.

Kurset er fantastisk godt, og vi har ændret vores måde at leve med hundene.

Vi mærker at både vi og hundene er blevet mindre stressede i hverdagen ved at følge de fire grundsten.

Tak fordi du har inspireret os til en ny måde at være hundeejer på!

/Christer

“Du tænker på en måde, jeg ikke har tænkt på før…”
Jeg elskede dit tre-dages-kursus. Du tænker på en måde, jeg ikke har tænkt på før, det siger jo sig selv, at man skal tale det samme sprog som sine hunde.

Tusind tak!

/Malin

“It works a lot better than before.”
We followed the tips for the 3 day to stop barking. It works a lot better than before.

Salina is a street dog we found on vacation and she has been with us for only 10 weeks now. She usually barks a lot when someone moves outside the gate and in the stairway in our building, but since we used Lovinadogs’ tips and followed the mail course we notice a difference. She still barks to tell us something or someone is near but she does stop now (normally after we check) second step.

Sometimes if she doesn’t stop she by herself walk into the empty room like she already knows she took it to far.

Thankfully we recommend Lovinadogs!

/Paula

“Helt fantastisk!”
Det eneste jeg gerne ville ændre på er min saluki hunds gøen indenfor. Han gør ad alt uden for vores lejlighedsdøren. Men nu træner vi, som jeg har lært fra dig. Og han er faldet til ro! 

Helt fantastisk! Så tak fra dybet af mit hjerte og også min hunds hjerte.

Selvfølgelig har vi ting, vi skal træne, men intet som påvirker vores hverdag, efter at min hunds gøen er aftaget.

Tusind tak!

/Sune m. familie

“… over al forventning”
Det har fungeret over al forventning. Vi har ikke længere problemer med gøen derhjemme.

/Mary

“Det var bare den vildeste aha-oplevelse…”
Du får lige dagens solstråle historie… Nu har jeg rendt rundt ude foran vores lille rækkehus siden i tirsdags – hvor du var her. Det har været til stor undren – både for Chico og ihvertfald også for vores naboer… Har fået mange underlige øjne, bemærkninger etc. etc.

I dag tænkte jeg: “nu prøver jeg at gå bare den lille tur”. Det var bare den vildeste aha-oplevelse… skøn, skøn tur med Chico – ikke et eneste træk lavede han. Tværtimod kunne jeg ud af øjenkrogen se, at han flere gange havde fokus på mig i løbet af turen.

Jeg var total høj, da vi kom hjem – det var virkelig en fed oplevelse…

Tak for dig, Celest. Det har været mere end guld værd at du var forbi og gav os de her simple, men til tider meget svære læringsprincipper.

Jeg er godt klar over, at det handler om at ‘holde fast’, og det har jeg/vi så sandelig også tænkt os. Der vil komme udfald – men vi er stålfaste og klar.

/Kim

Jeg føler mig mere og mere som en leder nu…”
Tak for den vigtige samtale igår og at jeg har fået muligheden for at tage dit kørekort. Din viden er uvurderlig for min og Shivas relation. Jeg har været på flere kurser, læst bøger osv. men aldrig fået den hjælp og de indsigter, som kræves for at opnå den trygge og stabile relation, som jeg vil have til min hund. 

Jeg har fulgt lidt med i lignende metoder med heste og set, hvor fint de svarer, når vi taler deres eget tavse sprog.

Da jeg fik min nuværende hund, forsøgte jeg at bruge det, jeg havde lært inden for kommunikation med heste, og lidt af det fungerede, men der var brug for mere specifik viden om netop hundens behov og adfærd. Det heste og hunde har til fælles er dog, at de er flokdyr, der søger sin leder.

Jeg føler mig mere og mere som en leder nu, og min hund accepterer de nye regler og virker til at have det godt med den ro, som er begyndt at sprede sig mellem os.

Læreren dukker op, når eleven er klar, og det er så sandt, som det er sagt.

Amichien Bonding er hvad jeg ønsker at alle hundeejere skulle prøve og også den samme indstilling i alle relationer, om det så er med dyr, børn eller voksne mennesker. En naturlig og respektfuld relation.

Burde det egentlig ikke sige sig selv?”

/Malin

“… nu siger han ikke en lyd”
Jeg lærte min lille hvalp ikke at gø på 3 dage. Han gøede ad rigtig mange ting og situationer, og nu siger han ikke en lyd. 😀 Og det er en blid, kærlig og ikke mindst naturlig måde at lære dem det. 🙂 👍

/Majbritt

“… det er en helt ny måde at se min hund på”
Vi har været yderst tilfredse med den information og undervisning, vi fik af Celest fra Lovinadogs. Hun var rigtig dygtig til at forklare os i detaljer, hvorfor vores hund Murphy har den adfærd han har, og hvordan vi kan hjælpe ham. Vi føler os godt klædt på til at arbejde med de nye værktøjer.

Vi har efterfølgende haft opfølgning omkring, hvordan det går, og vi har til og med anbefalet Celest til andre. Der er virkelig meget at vinde ved at få hjælp af Lovinadogs, og det er en helt ny måde at se min hund på. Nu har vi til og med fået en hund til i huset, og med værktøjerne er det gået rigtig godt.

/Mie

“Nu går vi ture uden at blive trukket rundt…”
Jeg har 2 bretoner en tæve, Kenja på 1,5 år og en han, Salé på 8 år, og begge har trukket i snoren, så jeg fik lange arme. Jeg deltog på et af Celests kurser og blev inspireret og begyndte at bruge metoden Amichien Bonding.

Derefter bookede jeg også en hjemmekonsultation, som gav mig virkelig meget. Nu går vi ture uden at blive trukket rundt, og det er så skønt.

Min mor plejer at hjælpe mig med at gå tur med Salé. Hun sagde: “Det er første gang, jeg synes, det er behageligt at gå tur med Salé”.

/Jessica

“… et afslappet og kærligt trekløver”
Jeg skulle passe to store labrador hunde i en uge, og de var meget nervøse ved, at deres ejer ikke var hjemme. Først og fremmest hoppede de op, når man kom ind ad hoveddøren – og det er ikke små hunde.

Den ene tissede i min seng to dage i træk, sked på gulvet og begge hunde kravlede rundt på mig, hver gang jeg satte mig i sofaen, havde tungerne ude af munden og hyperventilerede. Den ene hund trak enormt meget, når vi gik tur, og jeg råbte og trak i snoren. På et tidspunkt tænkte jeg: “Det her holder jeg ikke ud en dag mere”.

Jeg ringede til Celest, som var helt rolig og sagde: “Jeg kan hjælpe dig, men det kræver, at du lytter godt efter”. Jeg lyttede og tog noter i en time. Celest var helt rolig, og det var sådan en lettelse, at der var håb. Jeg var ved at overtage hundenes stress, så det var lige så meget mig, som havde brug for en kærlig hånd på skulderen.

Celest gennemgik fire områder, som jeg skulle ændre min adfærd på. Hun sagde, at det ikke ville virke, hvis jeg ikke ændrede dem alle, for det handlede om min rolle over for hundene. At jeg skulle indtage en rolle, der fik dem til at slappe af og ikke være urolige for, hvem der havde ansvaret.

Jeg har altid troet og er opdraget med, at den der råber højst, er lederen. Og jeg har hørt mange tale om at sætte sin hund på plads – men faktisk er det omvendt. En god leder behøver ikke at råbe. En god leder er i følelsesmæssig balance.

Celest lærte mig en metode til at gå tur, hvor det mere handler om et teamwork og at have kontakt med hunden undervejs – det er et samvær med hunden.

To dage efter jeg indførte ændringerne og trænede lidt med hundene, trak de ikke mere. De overfaldt mig ikke i sofaen og tissede ikke i min seng. Flere gange lå de bare på gulvet og slappede af – det var som om de nærmest drog et lettelsens suk.

Hundene synes heller ikke det er rart at stresse og være usikre. En glad hund er en afslappet hund. Vi endte med at blive et afslappet og kærligt trekløver. Da ejeren kom hjem spurgte han: “Hvad har du gjort ved mine hunde – de er ikke sig selv”.
/Nina

“Så meget roligere i hjemmet”
Et virkelig godt kursus. På vores hunde fungerer det kanon. Så meget roligere i hjemmet.

/Anna

“… hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før”
Vi henvendte os til Celest for at få hjælp med Leia, vores knap to år gamle “hittehund” fra Irland, som gøede, så snart vi lod hende være alene et kort øjeblik.

Allerede første dag efter Celests besøg, kunne vi mærke en forskel – Leia blev mere rolig og trak ikke længere så meget i snoren. Nu, et par måneder senere, mærker vi, at hun er “landet” rigtigt, og at hun knytter sig til os på en meget bedre måde end før. Vi håber, at hun snart kan være alene hjemme nogle timer også.

Vi synes, Celests måde at arbejde på føles helt rigtig, og vi anbefaler gerne hende og hendes metode til andre med hundeproblemer.

/Anders og Maggis

“… efter de 2 uger kunne jeg mærke en stor forskel”
Vores familie består af 2 små børn og 2 voksne, 1 kat og mopsen Elsa på 4 år.

Elsa begyndte med en underlig adfærd, da hun var omkring 1 år. Hun fulgte efter mig konstant og begyndte at slikke ud i luften. Hvis jeg f.eks. stod i brusebadet, stod hun præcis uden for og slikkede bare i luften. I starten var det ikke et stort problem. Men da hendes adfærd eskalerede, og det kun gjaldt mig og ingen anden, begyndte hele familien at blive irriteret på hende.

Hun kunne ligge rigtig fint i sin kurv og sove, men så snart jeg forlod rummet, fulgte hun efter mig og stod og kiggede på mig og slikkede ud i luften. Når det kom til at gå ud, var det nok, at hun så, at jeg hentede snoren, så blev hun nærmest helt umulig at komme i kontakt med og hoppede op og ville bare ud.

Denne adfærd havde hun kun over for mig. Hvis min mand var hjemme, var hun totalt afslappet. Hvis de skulle ud, sad hun fint og ventede på, at han skulle sætte snoren på – og gik derefter roligt ud. Dér forstod jeg, at JEG måtte ændre noget i min adfærd. Jeg satte mig og søgte på nettet og fandt der Lovinadogs, der er fortaler for metoden Amichien Bonding.

Det ville jeg gerne vide mere om. Da jeg ikke bor i Stockholm eller havde planer om at tage dertil, havde vi vores møde via facetime på telefonen. Det synes jeg fungerede udmærket. Efter en samtale på over 2 timer havde jeg nu en plan, som vi skulle starte op hele familien – og frem for alt MIG. Efter 2 uger havde vi igen en samtale, hvilket jeg synes var rigtig skønt – at få talt om, hvordan det var gået, og om jeg havde flere spørgsmål.

Allerede efter de 2 uger kunne jeg mærke en stor forskel. Elsa kunne jo faktisk være den “almindelige” hund, som kunne slappe af uden konstant at gå i halen på mig. Jeg følte igen en stor glæde over min hund. Jeg kan varmt anbefale Celest fra Lovinadogs. Hun har fået mig til at se Elsa på en måde, som gør, at vi i dag har det meget bedre sammen. Vi er ikke helt i mål endnu, men vi er kommet en god del af vejen.

/Camilla

“Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest…”
Med nøgleordene tydelighed og tryghed har Celest hjulpet os med at kickstarte arbejdet på at få en hund i balance.

Vores hund Elliot, en Tibetansk spaniel/Lhasa Apso på godt fire år, har siden etårsalderen gået til og fra på gåturene samt haft svært ved at håndtere hundemøder. Vi har nu fået bugt på flere problemer med hans adfærd gennem enkle tips fra Celest.

Med hendes professionelle viden om, hvordan hunden agerer, har hun hjulpet os med at blive klogere og ændre adfærd i tide, så vi f.eks. undgår flere mislykkede hundemøder. Vi har mærket en stor forskel, lige som personalet, hvor vi får passet Elliot, siger, at han er blevet meget bedre på gåturene.

Celest kunne også se, hvordan Elliot styrede og bestemte herhjemme, vogtede madskålen, vogtede sit legetøj mm. Med små enkle midler har vi arbejdet meget med at lave rutiner og sætte tydelige regler op i forhold til fodring og også i forhold til hverdagsting som f.eks. at lære at vente, inden han får lov at hilse på gæster.

Jeg er rigtig glad for, at vi har fået hjælp fra Celest. Hun har åbnet vores øjne op og skabt en forståelse for hundens adfærd på en helt anden måde. Det letter utroligt meget, når du gerne vil arbejde på at ændre din hund adfærd!

/Anna-Karin

“… han er blevet meget roligere”
Jeg vil bare takke for de fine råd i dette kursus. Det fungerede til og med udenfor huset. Jeg mærker også, at han er blevet meget roligere, nu når jeg “fortæller” ham, at jeg ser og hører, når han advarer.

/Annica

“Han troede, han var en husky…”
Dette er Eddie, og han er 3 år. Han er en Irsk Terrier. Han havde bare ét problem. Han troede, han var en husky (Siberian Husky) – han trak utrolig meget på gåturene, og for en ældre herre som mig, havde jeg brug for hjælp.

Da jeg mødte Celest, fortalte jeg om mit problem. Hun sagde, at hun kunne hjælpe mig, og det kunne hun. Ved hjælp af hendes gode råd, trækker Eddie ikke i snoren i dag – så længe der ikke er katte eller hunde i løbetid.

Celest er Dog Listener, så hvis du har problemer med din hund, er hun rette person at spørge om hjælp. Jeg vidste ikke, at Eddie kunne forandre sig så hurtigt.

/Alex

“… vi har fået en ny måde at tænke hund og hundekommunikation på
Efter vi havde deltaget på kurset ‘Få din hund til at stoppe med at gø indenfor på 3 dage’ og var med i Facebookgruppen, blev vi nysgerrige på metoden Amichien Bonding. Da vi fik tilbuddet om kurset Kørekort i Hundekommunikation, slog vi til.

Vi har tidligere trænet vores hund med traditionelle metoder, og det har været fuldstændig mislykket. Med kurset har vi fået nye værktøjer, og vi har fået en ny måde at tænke hund og hundekommunikation på. Vi har forstået, at det ikke bare er en træningsmetode, men en måde og tilgang at leve med sin hund på – og som både hund og mennesker har godt af, fordi stressen mindskes. 

Det 6 uger lange kursus indeholdt både teori og praktiske øvelser og forklaringer omkring hundens adfærd. Celest havde live sessioner på Facebook, hvor vi kunne spørge løs. Vi lærte også af de andre deltageres erfaringer og spørgsmål, og det var meget interessant. Jeg var glad for de forskellige videoer og f.eks. også videoerne med ulvene i Yellowstone. 

Hvis du er nysgerrig på Amichien Bonding, er dette virkelig et kursus, jeg vil anbefale. Du får en dybere forståelse for hundens signaler, og hvordan du bedst kan kommunikere for at få en enklere og mere harmonisk hverdag sammen med din hund.
/Tuija og Stefan

“… det ændrede min relation til min hund fuldstændigt
Celest gav mig indsigten i min hunds kommunikation, og det ændrede min relation til min hund fuldstændigt. Tidligere var min hund usikker ved hundemøder, trak i snoren og havde svært ved at slappe af indenfor.

Efter jeg fik hjælp af Celest, er vi stille og roligt kommet meget tættere på hinanden, og jeg er så glad.

/Marie

“Vi er evigt taknemmelige…”
Vi har fået fantastisk hjælp! Vi er evigt taknemmelige for, at vi lærte, hvad vi skulle gøre for at stoppe vores hunds gøen indenfor. Nu har vi en meget mere rolig hund ❤️

/Marianne