fbpx

Sådan hjælper jeg

Uanset om du vil møde mig personligt, tale i telefon eller deltage på et online kursus, har jeg en løsning, der passer dig og din hund. Få svar på dine hundespørgsmål og skab mere ro i din flok med simple og effektive værktøjer. Jeg guider dig i hundens verden, så du ved, hvordan du skal håndtere de svære situationer i din hverdag.

Få hjælp til at forstå din hund og:

 • få en endnu bedre hverdag sammen
 • undgå at de svære situationer opstår
 • styrk din relation til din firbenede ven
 • vink farvel til stress og frustrationer
 • Hundekonsultationer

  Book en hundekonsultation og få skræddersyet hjælp til udfordringerne med din hund. En hundekonsultation foregår enten over telefon eller i dit hjem, hvor du får værktøjer og støtte i trygge rammer. Jeg tilbyder hundekonsultationer af forskellig varighed alt efter dit behov.

  Online kurser

  Uddan dig i hundens sprog, hvor og når det passer dig. Jeg udvikler løbende online kurser, der enten fokuserer på en særlig udfordring eller lærer dig om hundens adfærd og kommunikation generelt. Fælles for alle er, at du kan tage dem derhjemme i dit eget tempo. Klik her og find det online kursus, der passer dig.

  Følg med på Facebook

  Følg Lovinadogs på Facebook, så du ikke går glip af tips, gode tilbud, videoklip og masser af inspiration til et bedre liv med hund.

  Spørgsmål?

  Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Alt du skal gøre er at sende en mail på info@lovinadogs.com eller ringe til mig på tlf. 61653359.

  Hvad koster det?

  Hos Lovinadogs finder du en bred vifte af løsninger. Vælg den, der passer dig og ban vejen for en bedre relation til din hund. Se priser her >>

  Resultater hos både hund og ejer

  Jeg er uddannet Jan Fennell Dog Listener og bruger derfor metoden Amichien Bonding, når jeg hjælper dig og din hund. Sammen med en holistisk tilgang til dig og din hund, får du det, der skal til for at skabe et liv, hvor både du og din hund oplever ro og balance.

  Det siger hundeejerne:

  “Amichien Bonding er hvad jeg ønsker, alle hundeejere skulle prøve…”
  Tak for den vigtige samtale igår, og at jeg har fået muligheden for at tage dit kørekort. Din viden er vigtig for mig og Shivas relation. Jeg har været på flere kurser, læst bøger osv. men aldrig fået den hjælp og de indsigter, som kræves for at opnå den trygge og stabile relation, som jeg vil have til min hund.

  Læreren dukker op, når eleven er klar, og det er så sandt. Amichien Bonding er hvad jeg ønsker, alle hundeejere skulle prøve og også den samme indstilling i alle relationer, om det så er med dyr, børn eller voksne mennesker. En naturlig og respektfuld relation.

  /Malin

  “… det er en helt ny måde at se min hund på”
  Vi har været yderst tilfredse med den information og undervisning, vi fik af Celest fra Lovinadogs. Hun var rigtig dygtig til at forklare os i detaljer, hvorfor vores hund Murphy har den adfærd han har, og hvordan vi kan hjælpe ham. Vi føler os godt klædt på til at arbejde med de nye værktøjer.

  Vi har efterfølgende haft opfølgning omkring, hvordan det går, og vi har til og med anbefalet Celest til andre. Der er virkelig meget at vinde ved at få hjælp af Lovinadogs, og det er en helt ny måde at se min hund på. Nu har vi til og med fået en hund til i huset, og med værktøjerne er det gået rigtig godt.

  /Mie

  “Han troede, han var en husky…”
  Dette er Eddie, og han er 3 år. Han er en Irsk Terrier. Han havde bare ét problem. Han troede, han var en husky (Siberian Husky) – han trak utrolig meget på gåturene, og for en ældre herre som mig, havde jeg brug for hjælp.

  Da jeg mødte Celest, fortalte jeg om mit problem. Hun sagde, at hun kunne hjælpe mig, og det kunne hun. Ved hjælp af hendes gode råd, trækker Eddie ikke i snoren i dag – så længe der ikke er katte eller hunde i løbetid.

  Celest er Dog Listener, så hvis du har problemer med din hund, er hun rette person at spørge om hjælp. Jeg vidste ikke, at Eddie kunne forandre sig så hurtigt.

  /Alex

  “Nu går vi ture uden at blive trukket rundt…”
  Jeg har 2 bretoner en tæve, Kenja på 1,5 år og en han, Salé på 8 år, og begge har trukket i snoren, så jeg fik lange arme. Jeg deltog på et af Celests kurser og blev inspireret og begyndte at bruge metoden Amichien Bonding.

  Derefter bookede jeg også en hjemmekonsultation, som gav mig virkelig meget. Nu går vi ture uden at blive trukket rundt, og det er så skønt.

  Min mor plejer at hjælpe mig med at gå tur med Salé. Hun sagde: “Det er første gang, jeg synes, det er behageligt at gå tur med Salé”.

  /Jessica